Voor het eerst praat de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow over het verlies van haar derde kindje. Paltrow vertelde haar emotionele verhaal aan het Britse 'You Magazine' van The Mail on Sunday.

Gwyneth Paltrow (40) heeft voor het eerste in de media gesproken over haar miskraam. Er was, na dochter Apple (8) en zoon Moses (6), een derde kindje op komst. Maar Gwyneth Paltrow verloor dit kindje tijdens de zwangerschap en er werd zelfs even gevreesd voor het leven van de actrice zelf.

Ze omschrijft dit als de meest slechte ervaring uit haar leven en heeft het nog steeds erg moeilijk om erover te praten. Wanneer ze juist de miskraam heeft gekregen, daar wil de actrice niet verder op ingaan.

Ondanks de tegenslagen dromen Gwyneth en haar man Chris Martin nog van een derde kindje, hoewel, zo zegt ze zelf, de kans om ooit nog moeder te worden heel erg klein is. (LVR)

Voor het eerst praat de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow over het verlies van haar derde kindje. Paltrow vertelde haar emotionele verhaal aan het Britse 'You Magazine' van The Mail on Sunday. Gwyneth Paltrow (40) heeft voor het eerste in de media gesproken over haar miskraam. Er was, na dochter Apple (8) en zoon Moses (6), een derde kindje op komst. Maar Gwyneth Paltrow verloor dit kindje tijdens de zwangerschap en er werd zelfs even gevreesd voor het leven van de actrice zelf. Ze omschrijft dit als de meest slechte ervaring uit haar leven en heeft het nog steeds erg moeilijk om erover te praten. Wanneer ze juist de miskraam heeft gekregen, daar wil de actrice niet verder op ingaan. Ondanks de tegenslagen dromen Gwyneth en haar man Chris Martin nog van een derde kindje, hoewel, zo zegt ze zelf, de kans om ooit nog moeder te worden heel erg klein is. (LVR)