Duizendpoot Gwyneth Paltrow opent binnenkort de deuren van haar eigen 'blow -dry' salon in Los Angeles, dat meldt Vogue. Het salon is een plek waar vrouwen met een drukgevulde agenda kunnen langskomen voor een vers gebrushte coupe.


Naast haar drukke carrière als actrice is de Amerikaanse blondine ook bezig met het uitbrengen van kookboeken, ontwerpt ze kleding voor eigen lifestylewebplatform, Goop en is ze mede-eigenaar van een paar sportscholen. Vrijwel elke vrouw heeft moeite met het föhnen van haar eigen haar en daarom leek het openen van een 'blow-dry' salon, de beste oplossing volgens Paltrow.

Natuurlijke producten


Het salon werkt met natuurlijke producten die gecreëerd zijn door Gwyneths haarstylist David Babaii. 'Het is belangrijk dat er goede stoffen in de crèmes zitten zodat de klanten speciaal naar ons salon terugkomen. Het moet een 'feel good' salon worden' aldus stylist Babaii in een persmededeling.


Het salon opent op 4 april in Brentwood, Los Angeles. (JJ)

Duizendpoot Gwyneth Paltrow opent binnenkort de deuren van haar eigen 'blow -dry' salon in Los Angeles, dat meldt Vogue. Het salon is een plek waar vrouwen met een drukgevulde agenda kunnen langskomen voor een vers gebrushte coupe. Naast haar drukke carrière als actrice is de Amerikaanse blondine ook bezig met het uitbrengen van kookboeken, ontwerpt ze kleding voor eigen lifestylewebplatform, Goop en is ze mede-eigenaar van een paar sportscholen. Vrijwel elke vrouw heeft moeite met het föhnen van haar eigen haar en daarom leek het openen van een 'blow-dry' salon, de beste oplossing volgens Paltrow. Natuurlijke producten Het salon werkt met natuurlijke producten die gecreëerd zijn door Gwyneths haarstylist David Babaii. 'Het is belangrijk dat er goede stoffen in de crèmes zitten zodat de klanten speciaal naar ons salon terugkomen. Het moet een 'feel good' salon worden' aldus stylist Babaii in een persmededeling. Het salon opent op 4 april in Brentwood, Los Angeles. (JJ)