Gwyneth Paltrow en de sterrentrainer Tracy Anderson hebben samen een videoproject gelanceerd. Ze verzamelden hiervoor inspirerende verhalen over vrouwen die hun leven positief veranderd hebben dankzij een gezonde en sportieve levensstijl.

Met The Restart Project willen Paltrow en Anderson tonen dat het volgen van een trainingsprogramma niet alleen resulteert in een gezonder lichaam, maar ook in een gezondere geest. Gwyneth Paltrow is zelf een overtuigde aanhanger van de Tracy Anderson methode en deelt haar gezondheidstips maar al te graag met haar fans via de website Goop.

'De vrouwen zijn niet gefocust op een maatje minder, maar willen van binnenuit genezen,' vertelt Anderson in de trailer van het videoproject. Verder krijgen we al heel wat knuffels, betraande ogen en 'levensveranderende' tips te zien in het voorproefje.

The Restart Project zal vanaf 16 december te zien zijn op on.aol.com. (LP)

Gwyneth Paltrow en de sterrentrainer Tracy Anderson hebben samen een videoproject gelanceerd. Ze verzamelden hiervoor inspirerende verhalen over vrouwen die hun leven positief veranderd hebben dankzij een gezonde en sportieve levensstijl. Met The Restart Project willen Paltrow en Anderson tonen dat het volgen van een trainingsprogramma niet alleen resulteert in een gezonder lichaam, maar ook in een gezondere geest. Gwyneth Paltrow is zelf een overtuigde aanhanger van de Tracy Anderson methode en deelt haar gezondheidstips maar al te graag met haar fans via de website Goop. 'De vrouwen zijn niet gefocust op een maatje minder, maar willen van binnenuit genezen,' vertelt Anderson in de trailer van het videoproject. Verder krijgen we al heel wat knuffels, betraande ogen en 'levensveranderende' tips te zien in het voorproefje. The Restart Project zal vanaf 16 december te zien zijn op on.aol.com. (LP)