De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow lanceert, in samenwerking met het Londense modelabel MiH, de 'perfecte' blauwe jeans. De spijkerbroek wordt de koop aangeboden op haar lifestylewebsite Goop.
Gwyneth Paltrow brengt een -limited edition- jeans op de markt. Ze omschrijft de spijkerbroek naar eigen zeggen als de perfecte blauwe jeans en een absolute must-have voor elke vrouw. Voor de creatie van het kledingstuk werkt Paltrow samen met het jeansmerk MiH. Samen deden ze niets meer dan een bestaand model jeans, genaamd 'Marrakesh', kleuren om het perfecte blauwe denim te creëren. De jeans heeft een hoge taille, vervolgens sluit het model nauw aan aan de benen en aan de onderkant is er een verbreding. De jeans lijkt de benen langer te maken.

De kleur van de jeans is volgens Paltrow het perfecte blauw, Real Blue. Door het veelvuldig dragen van de broek zal de kleur op een natuurlijke manier afnemen en op die manier krijg je een erg persoonlijk kledingstuk.

De egaal blauwe jeans wordt te koop aangeboden via Goop en is uitsluitend verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Voor dit gelimiteerde kledingstuk betaal je een slordige 200 dollar.

De collectie van Goop In 2008 richt Gwyneth Paltrow haar eigen lifestylewebsite Goop op. Paltrow wil haar lezers informeren over de positieve dingen in het leven en hen inspireren. Er worden artikels geschreven over onderwerpen binnen thema's als reizen, mode, wellness en koken. Elke donderdag verschijnen de nieuwe berichten op de website.

Daarnaast is Goop ook gegroeid tot een e-shop. In plaats van te schrijven over bepaalde producten, wil Goop ook eigen objecten aanbieden aan hun lezers. Daarom creëren ze exclusieve producten, zoals de Marrakesh jeans en bieden dit aan op de website. (LVR)

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow lanceert, in samenwerking met het Londense modelabel MiH, de 'perfecte' blauwe jeans. De spijkerbroek wordt de koop aangeboden op haar lifestylewebsite Goop. Gwyneth Paltrow brengt een -limited edition- jeans op de markt. Ze omschrijft de spijkerbroek naar eigen zeggen als de perfecte blauwe jeans en een absolute must-have voor elke vrouw. Voor de creatie van het kledingstuk werkt Paltrow samen met het jeansmerk MiH. Samen deden ze niets meer dan een bestaand model jeans, genaamd 'Marrakesh', kleuren om het perfecte blauwe denim te creëren. De jeans heeft een hoge taille, vervolgens sluit het model nauw aan aan de benen en aan de onderkant is er een verbreding. De jeans lijkt de benen langer te maken.De kleur van de jeans is volgens Paltrow het perfecte blauw, Real Blue. Door het veelvuldig dragen van de broek zal de kleur op een natuurlijke manier afnemen en op die manier krijg je een erg persoonlijk kledingstuk. De egaal blauwe jeans wordt te koop aangeboden via Goop en is uitsluitend verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Voor dit gelimiteerde kledingstuk betaal je een slordige 200 dollar. De collectie van Goop In 2008 richt Gwyneth Paltrow haar eigen lifestylewebsite Goop op. Paltrow wil haar lezers informeren over de positieve dingen in het leven en hen inspireren. Er worden artikels geschreven over onderwerpen binnen thema's als reizen, mode, wellness en koken. Elke donderdag verschijnen de nieuwe berichten op de website. Daarnaast is Goop ook gegroeid tot een e-shop. In plaats van te schrijven over bepaalde producten, wil Goop ook eigen objecten aanbieden aan hun lezers. Daarom creëren ze exclusieve producten, zoals de Marrakesh jeans en bieden dit aan op de website. (LVR)