Het Amerikaanse tijdschrift People kroont actrice Gwyneth Paltrow tot de mooiste vrouw van 2013. Dat schrijft de Huffington Post.

De 40-jarige Paltrow staat bovenaan de jaarlijkse 'Most Beautiful-lijst' van het Amerikaanse tijdschrift. Best wel een beetje ironisch, als je weet dat Gwyneth Paltrow een week eerder werd uitgeroepen door Star Magazine tot 'meest gehate celebrity uit Hollywood'. Het mag duidelijk zijn, er bestaat een haat-liefde verhouding tussen Amerik en Gwyneth Paltrow. In Facebooktermen zouden we deze relatie best omschrijven als 'it's complicated'.

Hoe dan ook, de actrice mag zich het komende jaar 'wereld's mooiste' noemen. Haar lange blonde haren, natuurlijke uitstraling en gevoel voor stijl leveren haar een mooie titel op en met haar uiterlijk inspireert ze heel wat vrouwen. In de editie van People met de 'Moest Beautiful-lijst' geeft Gwyneth ook enkele van haar beautygeheimen prijs.

Na Gwyneth Paltrow staan nog andere niet onknappe dames in de lijst. Voorbeelden van andere schoonheden in de lijst van het tijdschrift zijn Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Kerry Washington, Halle Berry en Zooey Deschanel. (LVR)

Het Amerikaanse tijdschrift People kroont actrice Gwyneth Paltrow tot de mooiste vrouw van 2013. Dat schrijft de Huffington Post. De 40-jarige Paltrow staat bovenaan de jaarlijkse 'Most Beautiful-lijst' van het Amerikaanse tijdschrift. Best wel een beetje ironisch, als je weet dat Gwyneth Paltrow een week eerder werd uitgeroepen door Star Magazine tot 'meest gehate celebrity uit Hollywood'. Het mag duidelijk zijn, er bestaat een haat-liefde verhouding tussen Amerik en Gwyneth Paltrow. In Facebooktermen zouden we deze relatie best omschrijven als 'it's complicated'. Hoe dan ook, de actrice mag zich het komende jaar 'wereld's mooiste' noemen. Haar lange blonde haren, natuurlijke uitstraling en gevoel voor stijl leveren haar een mooie titel op en met haar uiterlijk inspireert ze heel wat vrouwen. In de editie van People met de 'Moest Beautiful-lijst' geeft Gwyneth ook enkele van haar beautygeheimen prijs. Na Gwyneth Paltrow staan nog andere niet onknappe dames in de lijst. Voorbeelden van andere schoonheden in de lijst van het tijdschrift zijn Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Kerry Washington, Halle Berry en Zooey Deschanel. (LVR)