Actrice Gwyneth Paltrow is het nieuwe gezicht van het beautymerk Max Factor. Ze zal vanaf november in drie verschillende looks te bewonderen zijn.

Gwyneth Paltrow is een drukbezette vrouw deze dagen. Naast een gezin met twee kinderen, een carrière als actrice, een contract bij Boss en het Zweedse highstreet merk Lindex, een eigen kledinglijn en ook nog eens de titel van best geklede vrouw, heeft ze ook tijd gevonden om het gezicht te zijn van Max Factor.

Vanaf november zal Paltrow in drie verschillende Max Factor-looks te bewonderen zijn in televisiespotjes, printcampagnes en op de Max Factors website. Die drie looks, bedacht door visagiste Pat McGrath, zijn geïnspireerd op Gwyneths leven als model, actrice, moeder én zangeres. (RDM)

Actrice Gwyneth Paltrow is het nieuwe gezicht van het beautymerk Max Factor. Ze zal vanaf november in drie verschillende looks te bewonderen zijn. Gwyneth Paltrow is een drukbezette vrouw deze dagen. Naast een gezin met twee kinderen, een carrière als actrice, een contract bij Boss en het Zweedse highstreet merk Lindex, een eigen kledinglijn en ook nog eens de titel van best geklede vrouw, heeft ze ook tijd gevonden om het gezicht te zijn van Max Factor. Vanaf november zal Paltrow in drie verschillende Max Factor-looks te bewonderen zijn in televisiespotjes, printcampagnes en op de Max Factors website. Die drie looks, bedacht door visagiste Pat McGrath, zijn geïnspireerd op Gwyneths leven als model, actrice, moeder én zangeres. (RDM)