Er zit een haar in de boter bij de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow en het glossy magazine Vanity Fair. Het blad 'dreigt' volgens Paltrow een coververhaal te brengen, waar ze zelf niet mee opgezet is.

Hoewel de actrice de voorbije jaren al drie keer de cover sierde van Vanity Fair, zit het er nu bovenarms op. De Amerikaanse krant The New York Times meldt dat Gwyneth Paltrow haar vrienden en kennissen heeft opgedragen om niet samen te werken met het magazine. Aangezien Vanity Fair er volgens Paltrow mee dreigt een groot stuk wil brengen over de actrice, heeft ze haar kennissenkring gevraagd niet op de vragen van het magazine in te gaan. Paltrow wil liever niet dat haar vrienden quotes of commentaren delen met het glossy blad.

Een coverstory over jezelf, daar lijkt toch op zich niets fout mee? Neen inderdaad, maar laat Vanity Fair nu net de reputatie hebben om de laatste jaren heel wat ophefmakende artikels te publiceren over Hollywood-bewoners. Tom Cruise kreeg vorig jaar in Vanity Fair de volle laag. Er verscheen toen een stuk waarin verteld werd dat de religieuze groepering Scientology, waarvan hij deel uitmaakt, op zoek gaat naar mogelijke huwelijkskandidaten voor Cruise. Een artikel over Brad Pitt ging dan weer dieper in over de problemen waarin hij verwikkeld raakte tijdens het maken van zijn laatste film 'World War Z'. Welk verhaal of gerucht Gwyneth Paltrow precies vreest, is niet meteen duidelijk. (AB)

Er zit een haar in de boter bij de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow en het glossy magazine Vanity Fair. Het blad 'dreigt' volgens Paltrow een coververhaal te brengen, waar ze zelf niet mee opgezet is.Hoewel de actrice de voorbije jaren al drie keer de cover sierde van Vanity Fair, zit het er nu bovenarms op. De Amerikaanse krant The New York Times meldt dat Gwyneth Paltrow haar vrienden en kennissen heeft opgedragen om niet samen te werken met het magazine. Aangezien Vanity Fair er volgens Paltrow mee dreigt een groot stuk wil brengen over de actrice, heeft ze haar kennissenkring gevraagd niet op de vragen van het magazine in te gaan. Paltrow wil liever niet dat haar vrienden quotes of commentaren delen met het glossy blad.Een coverstory over jezelf, daar lijkt toch op zich niets fout mee? Neen inderdaad, maar laat Vanity Fair nu net de reputatie hebben om de laatste jaren heel wat ophefmakende artikels te publiceren over Hollywood-bewoners. Tom Cruise kreeg vorig jaar in Vanity Fair de volle laag. Er verscheen toen een stuk waarin verteld werd dat de religieuze groepering Scientology, waarvan hij deel uitmaakt, op zoek gaat naar mogelijke huwelijkskandidaten voor Cruise. Een artikel over Brad Pitt ging dan weer dieper in over de problemen waarin hij verwikkeld raakte tijdens het maken van zijn laatste film 'World War Z'. Welk verhaal of gerucht Gwyneth Paltrow precies vreest, is niet meteen duidelijk. (AB)