Modelabel Guess en DJ en producer Tiësto zullen samenwerken aan een capsulecollectie die zal verkocht worden in beperkte oplage. Verder zal Tiësto ook verschillende shows brengen die de Guess samenwerking in de kijker zet.

"Het klikte meteen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Tiësto is meer dan enkel een DJ, hij weet wat nodig is om een merk op te bouwen", zegt Paul Marciano, CEO van Guess tegen WWD. "Er is geen betere keuze in de muziekwereld om de avontuurlijke en sexy stijl van Guess te vertegenwoordigen."

Vanaf augustus is het Tiësto by Guess horloge te koop voor 165 $. De kledijcollectie zal te koop zijn vanaf oktober in alle Guess filialen wereldwijd. De collectie bestaat uit 22 stukken en is geïnspireerd op de groeiende populariteit van elektronische muziek en bijhorende stijl. Zo brengen ze vooral skinny jeans, grafisch bedrukte t-shirts en leren jasjes op de markt. Op alle stukken zal een Guess/Tiësto logo te vinden zijn.

De shows gebracht door Tiësto beginnen vanaf 23 juli in Ibiza en lopen voort tot 2013 op uiteenlopende locaties. (RDM)

Modelabel Guess en DJ en producer Tiësto zullen samenwerken aan een capsulecollectie die zal verkocht worden in beperkte oplage. Verder zal Tiësto ook verschillende shows brengen die de Guess samenwerking in de kijker zet. "Het klikte meteen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Tiësto is meer dan enkel een DJ, hij weet wat nodig is om een merk op te bouwen", zegt Paul Marciano, CEO van Guess tegen WWD. "Er is geen betere keuze in de muziekwereld om de avontuurlijke en sexy stijl van Guess te vertegenwoordigen." Vanaf augustus is het Tiësto by Guess horloge te koop voor 165 $. De kledijcollectie zal te koop zijn vanaf oktober in alle Guess filialen wereldwijd. De collectie bestaat uit 22 stukken en is geïnspireerd op de groeiende populariteit van elektronische muziek en bijhorende stijl. Zo brengen ze vooral skinny jeans, grafisch bedrukte t-shirts en leren jasjes op de markt. Op alle stukken zal een Guess/Tiësto logo te vinden zijn. De shows gebracht door Tiësto beginnen vanaf 23 juli in Ibiza en lopen voort tot 2013 op uiteenlopende locaties. (RDM)