De creatief directeur Frida Giannini en CEO Patrizio di Marco verwachten samen hun eerste kindje. Het Italiaanse bedrijf kan op beide oren slapen: de opvolging is verzekerd. Dat schrijft Women's Wear Daily.

De 40-jarige Frida Giannini, creatief directeur bij Gucci, en Patrizio di Marco, CEO van het modehuis, verwachten hun eerste kindje. Lang zal het modehuis Giannini niet moeten missen. In januari en februari zal Giannini nog aanwezig zijn op de voorstelling van de wintercollecties voor mannen en vrouwen. Daarna vertrekt ze op zwangerschapsverlof om in juni opnieuw paraat te staan voor de volgende collecties.

Wie is Frida Giannini?

Frida Giannini begon haar modecarrière bij het modehuis Fendi. Daar was ze verantwoordelijk voor het succes van de Baguette-tas. Ondertussen werd ze opgemerkt door ontwerper Tom Ford. Hij vroeg haar in 2002 om de accessoire-lijn bij Gucci te leiden.

Na het vertrek van Tom Ford bij Gucci nam Frida Giannini zijn fakkel over en werd zij hoofdontwerper voor de vrouwen-en mannenlijn van het modehuis. En dat doet Frida Giannini met verve: sinds haar aanstelling als creatief directeur gaat het succes in stijgende lijn voor Gucci. (LVR)

De creatief directeur Frida Giannini en CEO Patrizio di Marco verwachten samen hun eerste kindje. Het Italiaanse bedrijf kan op beide oren slapen: de opvolging is verzekerd. Dat schrijft Women's Wear Daily. De 40-jarige Frida Giannini, creatief directeur bij Gucci, en Patrizio di Marco, CEO van het modehuis, verwachten hun eerste kindje. Lang zal het modehuis Giannini niet moeten missen. In januari en februari zal Giannini nog aanwezig zijn op de voorstelling van de wintercollecties voor mannen en vrouwen. Daarna vertrekt ze op zwangerschapsverlof om in juni opnieuw paraat te staan voor de volgende collecties. Wie is Frida Giannini? Frida Giannini begon haar modecarrière bij het modehuis Fendi. Daar was ze verantwoordelijk voor het succes van de Baguette-tas. Ondertussen werd ze opgemerkt door ontwerper Tom Ford. Hij vroeg haar in 2002 om de accessoire-lijn bij Gucci te leiden. Na het vertrek van Tom Ford bij Gucci nam Frida Giannini zijn fakkel over en werd zij hoofdontwerper voor de vrouwen-en mannenlijn van het modehuis. En dat doet Frida Giannini met verve: sinds haar aanstelling als creatief directeur gaat het succes in stijgende lijn voor Gucci. (LVR)