De Ierse actrice Antonia Campbell-Hughes verscheen uitgemergeld op de rode loper van het London Film Festival. De actrice heeft daar een 'goede' reden voor: ze kruipt voor een filmproject in de huid van Natascha Kampusch, het Oostenrijkse meisje dat door Wolfgang Priklopil ontvoerd werd.

De Ierse actrice Antonia Campbell-Hughes wist heel wat aandacht naar zich te trekken op de rode loper van 'Frankenweenie' tijdens het London Film Festival. Voor de verfilming van de ontvoering van Natascha Kampusch in Oostenrijk, verloor de actrice heel wat kilo's en ze is nog maar een schim van zichzelf. Ze verscheen bijna letterlijk als een wandelend skelet op de rode loper en wist de aanwezigen te shockeren met haar graatmagere verschijning.

De actrice is altijd al aan de dunne kant geweest, maar zoals haar figuur nu is zal dat toch op haar 'slankst' zijn. Ze is amper vel over been voor de rol van Natascha Kampusch in '3096'. De titel van de film verwijst naar het aantal dagen dat het Oostenrijke meisje gevangen werd gehouden in het huis van haar ontvoerder Priklopil. (LVR)

De Ierse actrice Antonia Campbell-Hughes verscheen uitgemergeld op de rode loper van het London Film Festival. De actrice heeft daar een 'goede' reden voor: ze kruipt voor een filmproject in de huid van Natascha Kampusch, het Oostenrijkse meisje dat door Wolfgang Priklopil ontvoerd werd. De Ierse actrice Antonia Campbell-Hughes wist heel wat aandacht naar zich te trekken op de rode loper van 'Frankenweenie' tijdens het London Film Festival. Voor de verfilming van de ontvoering van Natascha Kampusch in Oostenrijk, verloor de actrice heel wat kilo's en ze is nog maar een schim van zichzelf. Ze verscheen bijna letterlijk als een wandelend skelet op de rode loper en wist de aanwezigen te shockeren met haar graatmagere verschijning. De actrice is altijd al aan de dunne kant geweest, maar zoals haar figuur nu is zal dat toch op haar 'slankst' zijn. Ze is amper vel over been voor de rol van Natascha Kampusch in '3096'. De titel van de film verwijst naar het aantal dagen dat het Oostenrijke meisje gevangen werd gehouden in het huis van haar ontvoerder Priklopil. (LVR)