De conservatieve Amerikaanse journalist Glenn Beck heeft laten weten dat hij een t-shirt-en jeanscollectie gaat ontwerpen in samenwerking met het nieuwe label 1791 Denim.Dat meldt WWD.

Het is niet de eerste keer dat het Fox-news gezicht zich uitlaat over jeans. Een jaar geleden liet hij weten dat hij nooit nog jeans van Levi's zou dragen omdat het merk foto's gebruikt had van jongeren die weerstand bieden aan de politie tijdens een protestactie voor een reclamecampagne.

Hij zal nu samenwerken met ontwerper Tim Didonato en Mercury Radio Arts om online t-shirts, sweaters en jeansbroeken te verkopen. De collectie is vooral gericht op mannen, want enkel de t-shirts zijn unisex.

Glenn Beck benadrukt ook dat de collectie van echte Amerikaanse makelij is, want de jeansbroeken zijn gemaakt in een fabriek in Kentucky dat al meer dan 90 jaar bestaat. Hij omschrijft dit initiatief als een terugkeer naar het echte Amerika. "De eerste Amerikaanse jeans zijn ontstaan tijdens een periode waarin mensen werkten om hun droom te bereiken, een periode waarin dromen nog realiteit werden", aldus Beck. (RDM)

De conservatieve Amerikaanse journalist Glenn Beck heeft laten weten dat hij een t-shirt-en jeanscollectie gaat ontwerpen in samenwerking met het nieuwe label 1791 Denim.Dat meldt WWD.Het is niet de eerste keer dat het Fox-news gezicht zich uitlaat over jeans. Een jaar geleden liet hij weten dat hij nooit nog jeans van Levi's zou dragen omdat het merk foto's gebruikt had van jongeren die weerstand bieden aan de politie tijdens een protestactie voor een reclamecampagne. Hij zal nu samenwerken met ontwerper Tim Didonato en Mercury Radio Arts om online t-shirts, sweaters en jeansbroeken te verkopen. De collectie is vooral gericht op mannen, want enkel de t-shirts zijn unisex. Glenn Beck benadrukt ook dat de collectie van echte Amerikaanse makelij is, want de jeansbroeken zijn gemaakt in een fabriek in Kentucky dat al meer dan 90 jaar bestaat. Hij omschrijft dit initiatief als een terugkeer naar het echte Amerika. "De eerste Amerikaanse jeans zijn ontstaan tijdens een periode waarin mensen werkten om hun droom te bereiken, een periode waarin dromen nog realiteit werden", aldus Beck. (RDM)