Het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen heeft voor haar nieuwe H&M campagne de microfoon opgenomen om All Day And All Of The Night van The Kinks te zingen.De reclamebeelden van de herfst- en wintercampagne voor H&M met Gisele Bündchen in de hoofdrol zullen op 12 September de wereld worden ingestuurd. De soundtrack heeft het model zelf voorzien door All Day And All Of The Night van The Kinks op te nemen. De cover zal beschikbaar worden gemaakt op de website van het Zweedse merk en kan ook gedownload worden via iTunes. Voor iedere download via iTunes zal H&M een donatie maken aan UNICEF die met de opbrengst vaccinaties voor kinderen zal aankopen.

'Ik ben super opgetogen om het gezicht van H&M te zijn deze herfst. Ik hou van de street style look en het feit dat we geld kunnen inzamelen voor een goed doel', aldus Gisele over haar campagne voor H&M. Zuiver kan het model wel zingen, maar op haar Engels accent staat serieus wat haar. Maar dat kan - als je eruit ziet zoals Gisele - natuurlijk ook charmant zijn. (LP)

Het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen heeft voor haar nieuwe H&M campagne de microfoon opgenomen om All Day And All Of The Night van The Kinks te zingen.De reclamebeelden van de herfst- en wintercampagne voor H&M met Gisele Bündchen in de hoofdrol zullen op 12 September de wereld worden ingestuurd. De soundtrack heeft het model zelf voorzien door All Day And All Of The Night van The Kinks op te nemen. De cover zal beschikbaar worden gemaakt op de website van het Zweedse merk en kan ook gedownload worden via iTunes. Voor iedere download via iTunes zal H&M een donatie maken aan UNICEF die met de opbrengst vaccinaties voor kinderen zal aankopen. 'Ik ben super opgetogen om het gezicht van H&M te zijn deze herfst. Ik hou van de street style look en het feit dat we geld kunnen inzamelen voor een goed doel', aldus Gisele over haar campagne voor H&M. Zuiver kan het model wel zingen, maar op haar Engels accent staat serieus wat haar. Maar dat kan - als je eruit ziet zoals Gisele - natuurlijk ook charmant zijn. (LP)