Als je ogen nu uit hun kassen rollen, dan kunnen we dit goed begrijpen. Het Braziliaanse topmodel mocht het voorbije jaar maar liefst 35 miljoen euro.

De voorbije zeven jaar prijkte Gisele Bündchen bovenaan het lijstje van best verdienende modellen. Ze laat dames als Miranda Kerr, Kate Moss en Cara Delevingne ver achter haar. Het succes van de moeder van twee lijkt niet te tanen. De voorbije twaalf maanden haalde ze volgens Forbes maar liefst 35 miljoen euro binnen.

Hoewel Gisele Bündchen naar de kroon wordt gestoken als bekendste model, lijken de fashion- en beautylabels toch nog graag met haar te werken. Zopas werd ze nog bevestigd voor campagnes als Chanel No.5, Balenciaga en Pucci. Ongetwijfeld zal haar rekening de komende maanden en jaren goed aandikken. (AB)

Als je ogen nu uit hun kassen rollen, dan kunnen we dit goed begrijpen. Het Braziliaanse topmodel mocht het voorbije jaar maar liefst 35 miljoen euro.De voorbije zeven jaar prijkte Gisele Bündchen bovenaan het lijstje van best verdienende modellen. Ze laat dames als Miranda Kerr, Kate Moss en Cara Delevingne ver achter haar. Het succes van de moeder van twee lijkt niet te tanen. De voorbije twaalf maanden haalde ze volgens Forbes maar liefst 35 miljoen euro binnen.Hoewel Gisele Bündchen naar de kroon wordt gestoken als bekendste model, lijken de fashion- en beautylabels toch nog graag met haar te werken. Zopas werd ze nog bevestigd voor campagnes als Chanel No.5, Balenciaga en Pucci. Ongetwijfeld zal haar rekening de komende maanden en jaren goed aandikken. (AB)