Er circuleren al enkele maanden geruchten dat 's werelds best betaalde topmodel opnieuw zwanger zou zijn. Die geruchten werden volgens sommige bronnen bevestigd op een strand in Costa Rica waar Bündchen gespot werd met een opvallend bol buikje.

Het lijkt er dus op dat de tweejarige Benjamin er een klein broertje of zusje bijkrijgt. Er is echter nog geen officiële bevestiging van Bündchen zelf. Gisele Bündchen is getrouwd met footballspeler Tom Brady. Het zou het tweede kind worden voor het koppel. (RDM)

Er circuleren al enkele maanden geruchten dat 's werelds best betaalde topmodel opnieuw zwanger zou zijn. Die geruchten werden volgens sommige bronnen bevestigd op een strand in Costa Rica waar Bündchen gespot werd met een opvallend bol buikje. Het lijkt er dus op dat de tweejarige Benjamin er een klein broertje of zusje bijkrijgt. Er is echter nog geen officiële bevestiging van Bündchen zelf. Gisele Bündchen is getrouwd met footballspeler Tom Brady. Het zou het tweede kind worden voor het koppel. (RDM)