net zoals de voorbije acht jaar aan de top van de lijst. Doutzen Kroes en Adriana Lima wisten de tweede plaats weg te kapen.

Gisele Bündchen verdiende volgens het blad de voorbije 12 maanden meer dan 35 miljoen euro met haar modellenklussen. Haar meest lucratieve deals sloot ze met Pantene, Grendene, Oral-B en haar eigen lingerielijn Hope. Het 34-jarige model hoort al sinds 2002 bij de best betaalde modellen ter wereld en ook dit jaar wist niemand haar van haar troon te stoten.

De tweede plaats wordt gedeeld door de Nederlandse Doutzen Kroes en de Braziliaanse Adriana Lima. Zij verdienden de voorbije twaalf maanden elk zo'n zes miljoen euro. Een gigantisch verschil dus met nummer 1 Gisele Bündchen.

Nieuwe gezichten en Angels

Verder wordt de lijst aangevuld met Kate Upton, Kate Moss, Miranda Kerr, Liu Wen, Alessandra Ambrosio, Hilary Rhoda en frisse gezichten Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Anja Rubik en Cara Delevingne.

Opvallend is dat de meeste modellen in de lijst Angels zijn of waren van Victoria's Secret. Het showen van lingerie van dit populaire merk lijkt wel het gouden ticket naar roem en financieel succes in modellenland. (LP)

net zoals de voorbije acht jaar aan de top van de lijst. Doutzen Kroes en Adriana Lima wisten de tweede plaats weg te kapen. Gisele Bündchen verdiende volgens het blad de voorbije 12 maanden meer dan 35 miljoen euro met haar modellenklussen. Haar meest lucratieve deals sloot ze met Pantene, Grendene, Oral-B en haar eigen lingerielijn Hope. Het 34-jarige model hoort al sinds 2002 bij de best betaalde modellen ter wereld en ook dit jaar wist niemand haar van haar troon te stoten. De tweede plaats wordt gedeeld door de Nederlandse Doutzen Kroes en de Braziliaanse Adriana Lima. Zij verdienden de voorbije twaalf maanden elk zo'n zes miljoen euro. Een gigantisch verschil dus met nummer 1 Gisele Bündchen. Nieuwe gezichten en Angels Verder wordt de lijst aangevuld met Kate Upton, Kate Moss, Miranda Kerr, Liu Wen, Alessandra Ambrosio, Hilary Rhoda en frisse gezichten Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Anja Rubik en Cara Delevingne. Opvallend is dat de meeste modellen in de lijst Angels zijn of waren van Victoria's Secret. Het showen van lingerie van dit populaire merk lijkt wel het gouden ticket naar roem en financieel succes in modellenland. (LP)