Voor de zevende opeenvolgende keer staat het Braziliaanse topmodel aan de top van het lijstje van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Tussen juni 2012 en juni 2013 dikte de portemonnee van Bündchen aan met maar liefst zo'n 42 miljoen dollar, omgerekend 31,5 miljoen euro.

Geen enkel ander topmodel lijkt nog maar aan de enkels van Bündchen te komen. De tweede in de lijst, Miranda Kerr, verdiende in diezelfde periode 'slechts' 5,4 miljoen euro. Adriana Lima mocht 4,5 miljoen op haar bankrekening zetten.

Gisele Bündchen is onder meer het gezicht van merken als Chanel en H&M, van die laatste samenwerking werden deze week enkele previews van campagnefoto's gelekt. Bündchen is ook een slimme zakenvrouw, ze is onder meer partner in een Braziliaans schoenenbedrijf. En ten huize Bündchen-Brady is Gisele de grootverdiener. Haar man, een ster uit het American football, verdiende slechts 28,7 miljoen het voorbije jaar. (BELGA/AB)

Voor de zevende opeenvolgende keer staat het Braziliaanse topmodel aan de top van het lijstje van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Tussen juni 2012 en juni 2013 dikte de portemonnee van Bündchen aan met maar liefst zo'n 42 miljoen dollar, omgerekend 31,5 miljoen euro.Geen enkel ander topmodel lijkt nog maar aan de enkels van Bündchen te komen. De tweede in de lijst, Miranda Kerr, verdiende in diezelfde periode 'slechts' 5,4 miljoen euro. Adriana Lima mocht 4,5 miljoen op haar bankrekening zetten.Gisele Bündchen is onder meer het gezicht van merken als Chanel en H&M, van die laatste samenwerking werden deze week enkele previews van campagnefoto's gelekt. Bündchen is ook een slimme zakenvrouw, ze is onder meer partner in een Braziliaans schoenenbedrijf. En ten huize Bündchen-Brady is Gisele de grootverdiener. Haar man, een ster uit het American football, verdiende slechts 28,7 miljoen het voorbije jaar. (BELGA/AB)