Het management van Gisele Bündchen publiceerde vorige maand een statement waarin vooral veel rond de pot gedraaid werd. 'Pensioen is een te sterk woord,' viel erin te lezen.

Bündchen, al voor acht jaar op rij het best betaalde model ter wereld, laat zelf weten dat haar tijden als catwalkmodel voorbij zijn. 'Mijn lichaam vertelt me of wat ik doe het wel waard is en heeft me gevraagd ermee te stoppen. Ik respecteer mijn lichaam en beschouw het als een privilege om de handdoek in de ring te kunnen gooien. Ik zie niet in hoe ik nog zou kunnen werken als catwalkmodel.'

'Stoppen met de catwalk betekent ook dat ik meer tijd heb voor andere projecten en voor mezelf,' aldus het model. (LP)

Het management van Gisele Bündchen publiceerde vorige maand een statement waarin vooral veel rond de pot gedraaid werd. 'Pensioen is een te sterk woord,' viel erin te lezen.Bündchen, al voor acht jaar op rij het best betaalde model ter wereld, laat zelf weten dat haar tijden als catwalkmodel voorbij zijn. 'Mijn lichaam vertelt me of wat ik doe het wel waard is en heeft me gevraagd ermee te stoppen. Ik respecteer mijn lichaam en beschouw het als een privilege om de handdoek in de ring te kunnen gooien. Ik zie niet in hoe ik nog zou kunnen werken als catwalkmodel.''Stoppen met de catwalk betekent ook dat ik meer tijd heb voor andere projecten en voor mezelf,' aldus het model. (LP)