Het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen is bevallen van haar tweede kindje. Bundchen en haar man Tom Brady verwelkomen een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Vivian Lake.

Vivian Lake is het kleine zusje van Benjamin, het driejarig zoontje van Gisele en haar man Tom Brady. Gisele deelde haar vreugde met de wereld via haar Facebook-pagina: "We zijn zo gelukkig een tweede keer het mirakel van de geboorte te mogen meemaken en we zijn erg dankbaar dat we de ouders mogen zijn van deze kleine engel. Vivian Lake is thuis geboren op 5 december. Ze is gezond en vol van leven. Bedankt voor al jullie steun en wensen. We wensen jullie en jullie families ook veel geluk toe".

Op haar Facebook-pagina deelde Gisele ook een wazige foto van kleine Vivian Lake. Binnenkort ongetwijfeld meer (en scherpe) foto's van het kleine meisje. En als de kleine Vivian een modelcarrière ambieert, net als haar moeder, dan zullen we nog veel van Gisele's dochter zien in de toekomst. (LVR)

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen is bevallen van haar tweede kindje. Bundchen en haar man Tom Brady verwelkomen een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Vivian Lake. Vivian Lake is het kleine zusje van Benjamin, het driejarig zoontje van Gisele en haar man Tom Brady. Gisele deelde haar vreugde met de wereld via haar Facebook-pagina: "We zijn zo gelukkig een tweede keer het mirakel van de geboorte te mogen meemaken en we zijn erg dankbaar dat we de ouders mogen zijn van deze kleine engel. Vivian Lake is thuis geboren op 5 december. Ze is gezond en vol van leven. Bedankt voor al jullie steun en wensen. We wensen jullie en jullie families ook veel geluk toe". Op haar Facebook-pagina deelde Gisele ook een wazige foto van kleine Vivian Lake. Binnenkort ongetwijfeld meer (en scherpe) foto's van het kleine meisje. En als de kleine Vivian een modelcarrière ambieert, net als haar moeder, dan zullen we nog veel van Gisele's dochter zien in de toekomst. (LVR)