Adam Driver haalde meteen twee opdrachten binnen. Hij staat model voor de nieuwe Gap-campagne en schittert in een shoot voor de Amerikaanse Vogue.

In de Amerikaanse hitserie 'Girls' speelt Adam Driver de ietwat vreemde, impulsieve Adam Sackler. In zowat elke scène lijkt Driver het onnodig te vinden een T-shirt te dragen. Hij showt voortdurend zijn erg gespierde lijf. Laat het dus geen verrassing zijn dat de modewereld bij Driver komt aankloppen om model te staan.

Voor de Gap-reclameshoot kreeg Adam Driver het gezelschap van model Dree Hemingway. Het paar werd door niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin geshoot, twee grote namen in de fotografiewereld. Driver is het gezicht van de 'Back to blue'-campagne, waarin de denimcollectie in de kijker wordt gezet.

Adam Driver mocht voor de fotoreportage in het septembernummer van US Vogue poseren voor de lens van de al even legendarische Annie Leibovitz. Samen met topmodel Daria Werbowy werd Driver gestyled door Grace Coddington. In afwachting van het nieuwe Girls-seizoen, de opnames zijn volop aan de gang, bladeren wij even door de Amerikaanse Vogue. (AB)

Adam Driver haalde meteen twee opdrachten binnen. Hij staat model voor de nieuwe Gap-campagne en schittert in een shoot voor de Amerikaanse Vogue.In de Amerikaanse hitserie 'Girls' speelt Adam Driver de ietwat vreemde, impulsieve Adam Sackler. In zowat elke scène lijkt Driver het onnodig te vinden een T-shirt te dragen. Hij showt voortdurend zijn erg gespierde lijf. Laat het dus geen verrassing zijn dat de modewereld bij Driver komt aankloppen om model te staan.Voor de Gap-reclameshoot kreeg Adam Driver het gezelschap van model Dree Hemingway. Het paar werd door niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin geshoot, twee grote namen in de fotografiewereld. Driver is het gezicht van de 'Back to blue'-campagne, waarin de denimcollectie in de kijker wordt gezet.Adam Driver mocht voor de fotoreportage in het septembernummer van US Vogue poseren voor de lens van de al even legendarische Annie Leibovitz. Samen met topmodel Daria Werbowy werd Driver gestyled door Grace Coddington. In afwachting van het nieuwe Girls-seizoen, de opnames zijn volop aan de gang, bladeren wij even door de Amerikaanse Vogue. (AB)