"Als homoseksualiteit tot in een extreme vorm wordt tentoongesteld, puur om te laten zien dat je homoseksueel bent, dan kan ik me daar niet in vinden"; aldus Armani. "Een man moet een man zijn".

Armani is niet de eerste dit jaar die flink tegen homoseksuele schenen schopt. Zo deden de mode ontwerpers Dolce en Gabbana op 16 maart in een interview het Italiaanse magazine Panorma een aantal pijnlijke uitspraken over het beginnen van een gezin als homostel. "De enige familie is een traditioneel gezin. Geen kunstmatig nageslacht en een gehuurde baarmoeder. Het leven heeft een natuurlijk verloop; er zijn dingen die we niet kunnen veranderen".

Naast zijn commentaar over de kledingstijl van homo's liet Armani zich ook negatief uit over plastische chirurgie en super-gespierde mannen. "Ik hou van iemand die gezond is en voor zijn lichaam zorgt, maar zijn spieren niet te veel gebruikt."

Plastische chirurgie beschreef hij als een dwaasheid. "Kleine borsten hoeven niet ineens groot te worden". Armani houdt meer van de natuurlijke vrouwen, "Een vrouw moet trots zijn dat ze ouder wordt, en niet wanhopig proberen jonger te lijken dan dat ze is".

Armani komt wel vaker in opspraak door zijn uitgesproken karakter. Zo gaf hij laatst Madonna de schuld van het cape debacle bij de BRIT Awards omdat ze "moeilijk" zou zijn. Zijn laatste uitlatingen over homo's in The Sunday Times Magazine heeft de tongen opnieuw losgemaakt, zo blijkt ook uit de reacties op sociale media.

(MVDW)

"Als homoseksualiteit tot in een extreme vorm wordt tentoongesteld, puur om te laten zien dat je homoseksueel bent, dan kan ik me daar niet in vinden"; aldus Armani. "Een man moet een man zijn". Armani is niet de eerste dit jaar die flink tegen homoseksuele schenen schopt. Zo deden de mode ontwerpers Dolce en Gabbana op 16 maart in een interview het Italiaanse magazine Panorma een aantal pijnlijke uitspraken over het beginnen van een gezin als homostel. "De enige familie is een traditioneel gezin. Geen kunstmatig nageslacht en een gehuurde baarmoeder. Het leven heeft een natuurlijk verloop; er zijn dingen die we niet kunnen veranderen".Naast zijn commentaar over de kledingstijl van homo's liet Armani zich ook negatief uit over plastische chirurgie en super-gespierde mannen. "Ik hou van iemand die gezond is en voor zijn lichaam zorgt, maar zijn spieren niet te veel gebruikt." Plastische chirurgie beschreef hij als een dwaasheid. "Kleine borsten hoeven niet ineens groot te worden". Armani houdt meer van de natuurlijke vrouwen, "Een vrouw moet trots zijn dat ze ouder wordt, en niet wanhopig proberen jonger te lijken dan dat ze is". Armani komt wel vaker in opspraak door zijn uitgesproken karakter. Zo gaf hij laatst Madonna de schuld van het cape debacle bij de BRIT Awards omdat ze "moeilijk" zou zijn. Zijn laatste uitlatingen over homo's in The Sunday Times Magazine heeft de tongen opnieuw losgemaakt, zo blijkt ook uit de reacties op sociale media.(MVDW)