De Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace is ervan overtuigd dat haar overleden broer Gianni - die aan het hoofd stond van het modehuis - gek geweest zou zijn op de Amerikaanse zangeres Lady Gaga.

Gaga en Donatella hebben al voor verschillende gelegenheden samengewerkt en zijn naar verluidt goede vrienden. "Ze was vastberaden en ze wist wat ze wou: de kledij van het huis voorstellen aan een nieuwe generatie, haar trouwe fans", zegt Donatella over haar eerste vergadering met Lady Gaga tegen de Britse Vogue. "Ik ben er zeker van dat Gianni, als hij nog zou leven, een grote fan zou geweest zijn."

De twee werkten samen voor de video van 'The Edge of Glory' waarvoor Donatella voor het eerst sinds de dood van haar broer in 1997, de archieven van het modehuis openstelde. Gaga droeg in de clip verschillende vintage jurken van de overleden ontwerper. Gaga heeft ook al meerdere keren een bezoek gebracht aan de hoofdkwartieren van Versace in Milaan.

"Ik ben zeer trots dat ik haar een vriendin mag noemen. Ze maakt echt deel uit van de Versace familie", aldus Donatella. (RDM)

De Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace is ervan overtuigd dat haar overleden broer Gianni - die aan het hoofd stond van het modehuis - gek geweest zou zijn op de Amerikaanse zangeres Lady Gaga. Gaga en Donatella hebben al voor verschillende gelegenheden samengewerkt en zijn naar verluidt goede vrienden. "Ze was vastberaden en ze wist wat ze wou: de kledij van het huis voorstellen aan een nieuwe generatie, haar trouwe fans", zegt Donatella over haar eerste vergadering met Lady Gaga tegen de Britse Vogue. "Ik ben er zeker van dat Gianni, als hij nog zou leven, een grote fan zou geweest zijn." De twee werkten samen voor de video van 'The Edge of Glory' waarvoor Donatella voor het eerst sinds de dood van haar broer in 1997, de archieven van het modehuis openstelde. Gaga droeg in de clip verschillende vintage jurken van de overleden ontwerper. Gaga heeft ook al meerdere keren een bezoek gebracht aan de hoofdkwartieren van Versace in Milaan. "Ik ben zeer trots dat ik haar een vriendin mag noemen. Ze maakt echt deel uit van de Versace familie", aldus Donatella. (RDM)