Voor haar 49e verjaardag heeft Michelle Obama zichzelf getrakteerd op een nieuw kapsel. Dit keer koos de First Lady van de Verenigde Staten voor een 'froufrou'. Vraag is: is het een echte kapselswitch à la Kate Middleton of een valse frou zoals Kim Kardashian?

In de VS vierde Michelle Obama haar 49e verjaardag. Ze trakteerde zichzelf op deze feestelijke dag op een nieuw kapsel én een nieuwe Twitter-account. De officiële eerste foto van het 'nieuwe haar' werd dan ook geplaatst op deze splinternieuwe Twitter-account, @FLOTUS.

De vraag natuurlijk: is het echt of niet? Of wou Michelle Obama gewoon even een grapje uithalen?

Voor haar 49e verjaardag heeft Michelle Obama zichzelf getrakteerd op een nieuw kapsel. Dit keer koos de First Lady van de Verenigde Staten voor een 'froufrou'. Vraag is: is het een echte kapselswitch à la Kate Middleton of een valse frou zoals Kim Kardashian? In de VS vierde Michelle Obama haar 49e verjaardag. Ze trakteerde zichzelf op deze feestelijke dag op een nieuw kapsel én een nieuwe Twitter-account. De officiële eerste foto van het 'nieuwe haar' werd dan ook geplaatst op deze splinternieuwe Twitter-account, @FLOTUS. De vraag natuurlijk: is het echt of niet? Of wou Michelle Obama gewoon even een grapje uithalen?