Het Britse topmodel en dochter van rocklegende Mick Jagger heeft in een interview gezegd dat ze heel graag zou samenwerken met het lingerielabel Victoria's Secret.

"Moest je het mij drie jaar geleden gevraagd hebben, zou ik waarschijnlijk nee gezegd hebben, maar nu sta ik er zeker voor open", zegt Georgia tegen de Britse Vogue. "Toen ik begon te werken als model, deed ik wel lingeriecampagnes maar ik wou me niet beperken tot enkel dat soort opdrachten. Ik was toen ook veel jonger en kon mezelf niet echt zien als de vrouwelijke amazones die de Angels zijn. Nu ik wat ouder ben, zie ik me dat soort werk wel doen."

Georgia zegt ook dat ze in de toekomst meer shows wilt lopen, want momenteel doet ze voornamelijk fotoshoots. "Ik vind shoots heel leuk om te doen, je bent nooit alleen en er hangt altijd een heel leuke sfeer, maar toch zou ik ook meer op de catwalk te zien willen zijn", aldus Jagger.

"Ik vond de Louis Vuitton show heel leuk om te doen, en ik zou graag lopen voor Marc Jacobs en Saint Laurent. Ook Alexander McQueen vond ik geweldig, al zou ik niet graag zo'n masker opgezet hebben", vult ze verder aan.
Eerder nog liet haar collega Edie Campbell weten dat ze nooit een Victoria's Secret Angel zou willen zijn. Wie weet bedenkt ze zich ook wel over haar enkele jaren. (RDM)

Het Britse topmodel en dochter van rocklegende Mick Jagger heeft in een interview gezegd dat ze heel graag zou samenwerken met het lingerielabel Victoria's Secret. "Moest je het mij drie jaar geleden gevraagd hebben, zou ik waarschijnlijk nee gezegd hebben, maar nu sta ik er zeker voor open", zegt Georgia tegen de Britse Vogue. "Toen ik begon te werken als model, deed ik wel lingeriecampagnes maar ik wou me niet beperken tot enkel dat soort opdrachten. Ik was toen ook veel jonger en kon mezelf niet echt zien als de vrouwelijke amazones die de Angels zijn. Nu ik wat ouder ben, zie ik me dat soort werk wel doen." Georgia zegt ook dat ze in de toekomst meer shows wilt lopen, want momenteel doet ze voornamelijk fotoshoots. "Ik vind shoots heel leuk om te doen, je bent nooit alleen en er hangt altijd een heel leuke sfeer, maar toch zou ik ook meer op de catwalk te zien willen zijn", aldus Jagger. "Ik vond de Louis Vuitton show heel leuk om te doen, en ik zou graag lopen voor Marc Jacobs en Saint Laurent. Ook Alexander McQueen vond ik geweldig, al zou ik niet graag zo'n masker opgezet hebben", vult ze verder aan. Eerder nog liet haar collega Edie Campbell weten dat ze nooit een Victoria's Secret Angel zou willen zijn. Wie weet bedenkt ze zich ook wel over haar enkele jaren. (RDM)