Het Britse model Georgia May Jagger (21) is het gezicht van de Rock'N Roll Mansion-collectie van H&M.

De collectie waarvan Georgia May Jagger, dochter van Mick Jagger en Jerry Hall, het gezicht is, is een collectie met hoog rock-gehalte. De kleding uit de collectie weerspiegelt een mix tussen de wereld van de muziek en de wereld van mode. Zo draagt zijn er studs, een printed-jeans, een witte bikerjacket. Deze opvallende stuks worden gecombineerd met een eenvoudige witte blouse of jurkje met ceintuur.

De foto's voor de campagne werden gemaakt door topfotograaf Terry Richardson, die we vooral kennen van zijn samenwerkingen met Lady Gaga. (LVR)

Het Britse model Georgia May Jagger (21) is het gezicht van de Rock'N Roll Mansion-collectie van H&M. De collectie waarvan Georgia May Jagger, dochter van Mick Jagger en Jerry Hall, het gezicht is, is een collectie met hoog rock-gehalte. De kleding uit de collectie weerspiegelt een mix tussen de wereld van de muziek en de wereld van mode. Zo draagt zijn er studs, een printed-jeans, een witte bikerjacket. Deze opvallende stuks worden gecombineerd met een eenvoudige witte blouse of jurkje met ceintuur. De foto's voor de campagne werden gemaakt door topfotograaf Terry Richardson, die we vooral kennen van zijn samenwerkingen met Lady Gaga. (LVR)