Op Twitter circuleert een foto van de officiële geboorteakte van de nieuwe prins van Groot-Brittannië.

Net zoals vele kersverse ouders, zijn ook prins William en Kate Middleton de geboorte van hun zoon officieel moeten gaan aangeven. Toch was het in dit prinselijke geval, lichtelijk afwijkend van de normale procedure. Zo kwam een afgevaardigde van 'Westminster City Council' naar het koppel op het Kensington Palace en moesten prins William en prinses Kate niet naar het gemeentehuis trekken.

De geboorteakte van kleine 'Georgie' circuleert momenteel online. Het document werd opgemaakt door de betreffende instanties en prins William heeft dit document ondertekend. De akte geeft duidelijk de naam van de nieuwe prins weer en zijn geboortedatum. Daarnaast geeft het document ook zijn geboorteplaats weer en andere bijkomstigheden, zoals het beroep van moeder en vader. Ook het beroep van de kleine, pasgeboren, prins moest al ingevuld en werd toepasselijk 'Prins van het Verenigd Koninkrijk'.

Prins George Alexander Louis, de derde in lijn van de troonopvolging, werd geboren op 22 juli 2013 in het St. Mary Hospital in Londen. Twee dagen na zijn geboorte werd zijn naam bekendgemaakt. (LVR)

Op Twitter circuleert een foto van de officiële geboorteakte van de nieuwe prins van Groot-Brittannië. Net zoals vele kersverse ouders, zijn ook prins William en Kate Middleton de geboorte van hun zoon officieel moeten gaan aangeven. Toch was het in dit prinselijke geval, lichtelijk afwijkend van de normale procedure. Zo kwam een afgevaardigde van 'Westminster City Council' naar het koppel op het Kensington Palace en moesten prins William en prinses Kate niet naar het gemeentehuis trekken. De geboorteakte van kleine 'Georgie' circuleert momenteel online. Het document werd opgemaakt door de betreffende instanties en prins William heeft dit document ondertekend. De akte geeft duidelijk de naam van de nieuwe prins weer en zijn geboortedatum. Daarnaast geeft het document ook zijn geboorteplaats weer en andere bijkomstigheden, zoals het beroep van moeder en vader. Ook het beroep van de kleine, pasgeboren, prins moest al ingevuld en werd toepasselijk 'Prins van het Verenigd Koninkrijk'. Prins George Alexander Louis, de derde in lijn van de troonopvolging, werd geboren op 22 juli 2013 in het St. Mary Hospital in Londen. Twee dagen na zijn geboorte werd zijn naam bekendgemaakt. (LVR)