Als we The Mirror mogen geloven, dan mag Pippa Middleton binnenkort haar eigen bruidsjurk uitkiezen. Middleton zou ten huwelijk gevraagd zijn door haar vriend Nico Jackson.

Na een 'bijrol' (al zal iedereen haar passage in de trouwpartij nog herinneren) tijdens het huwelijk van haar zus Kate, krijgt Pippa binnenkort de kans om zelf in de spotlights te staan. Volgens de Britse krant The Mirror is Middleton in het geheim verloofd met haar vriend Nico Jackson. Jackson is een 35-jarige effectenhandelaar, net als Pippa zonder blauw bloed.

De verloving zou al een feit zijn sinds juni, volgens The Mirror. Pippa Middleton wilde geen schaduw werpen op de geboorte van haar prinselijke neefje George en zou komende vrijdag het heuglijke nieuws met de wereld delen.

Middleton en Jackson zijn ondertussen zo'n 7 maanden een koppel. Jacksons moeder vertelde een tijdje geleden aan The Daily Mail dat het paar erg gelukkig is. 'En dat is alles wat telt. Als mijn kinderen gelukkig zijn, dan ben ik dat ook', aldus zijn moeder. Het lijkt alsof Pippa met Nico 'the real deal' heeft gevonden. Jackson valt in de smaak van de Middletons en ook Prinses Eugenie heeft hem al ontmoet. Of de royaltyfans zich mogen verheugen op een nakend huwelijk, zullen we dus nog even moeten afwachten. (AB)

Als we The Mirror mogen geloven, dan mag Pippa Middleton binnenkort haar eigen bruidsjurk uitkiezen. Middleton zou ten huwelijk gevraagd zijn door haar vriend Nico Jackson.Na een 'bijrol' (al zal iedereen haar passage in de trouwpartij nog herinneren) tijdens het huwelijk van haar zus Kate, krijgt Pippa binnenkort de kans om zelf in de spotlights te staan. Volgens de Britse krant The Mirror is Middleton in het geheim verloofd met haar vriend Nico Jackson. Jackson is een 35-jarige effectenhandelaar, net als Pippa zonder blauw bloed.De verloving zou al een feit zijn sinds juni, volgens The Mirror. Pippa Middleton wilde geen schaduw werpen op de geboorte van haar prinselijke neefje George en zou komende vrijdag het heuglijke nieuws met de wereld delen.Middleton en Jackson zijn ondertussen zo'n 7 maanden een koppel. Jacksons moeder vertelde een tijdje geleden aan The Daily Mail dat het paar erg gelukkig is. 'En dat is alles wat telt. Als mijn kinderen gelukkig zijn, dan ben ik dat ook', aldus zijn moeder. Het lijkt alsof Pippa met Nico 'the real deal' heeft gevonden. Jackson valt in de smaak van de Middletons en ook Prinses Eugenie heeft hem al ontmoet. Of de royaltyfans zich mogen verheugen op een nakend huwelijk, zullen we dus nog even moeten afwachten. (AB)