Geen 'Bad Romance' voor Lady Gaga: volgens een vriendin zou de zangeres op het punt staan haar ja-woord te geven aan haar vriend, Taylor Kinney. Dat schrijft The Sun.

Volgens een goede vriendin zou Lady Gaga (26) heel binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Dat heeft een goede vriendin van de zangeres, DJ Starlight, verteld aan de Britse krant 'The Sun'. Lady Gaga en haar vriend, Taylor Kinney, zouden hun relatie officieel willen maken. De vonk tussen Lady Gaga en Taylor sloeg over in 2011, wanneer Gaga hem vroeg om mee te spelen in de videoclip van 'You And I'. In deze clip is Lady Gaga een zeemeermin om daarna te transformeren in haar mannelijke alter ego 'Joe Calderone'.

Starlight, wiens echte naam Colleen Martin is, is alvast bijzonder enthousiast over het huwelijk: "Voor haar is Taylor echt de ware en dat zie je ook als je hen samen ziet. Ze zijn voor elkaar gemaakt." Het koppel woont samen in Chicago, waar Lady Gaga recupereert van haar heupoperatie en Taylor een nieuwe televisieserie opneemt. "Ze spendeert enorm veel tijd in Chicago om bij Taylor te kunnen zijn. Elke minuut die ze vrij heeft is ze bij hem in hun huis", aldus Martin. (LVR)

Geen 'Bad Romance' voor Lady Gaga: volgens een vriendin zou de zangeres op het punt staan haar ja-woord te geven aan haar vriend, Taylor Kinney. Dat schrijft The Sun. Volgens een goede vriendin zou Lady Gaga (26) heel binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Dat heeft een goede vriendin van de zangeres, DJ Starlight, verteld aan de Britse krant 'The Sun'. Lady Gaga en haar vriend, Taylor Kinney, zouden hun relatie officieel willen maken. De vonk tussen Lady Gaga en Taylor sloeg over in 2011, wanneer Gaga hem vroeg om mee te spelen in de videoclip van 'You And I'. In deze clip is Lady Gaga een zeemeermin om daarna te transformeren in haar mannelijke alter ego 'Joe Calderone'. Starlight, wiens echte naam Colleen Martin is, is alvast bijzonder enthousiast over het huwelijk: "Voor haar is Taylor echt de ware en dat zie je ook als je hen samen ziet. Ze zijn voor elkaar gemaakt." Het koppel woont samen in Chicago, waar Lady Gaga recupereert van haar heupoperatie en Taylor een nieuwe televisieserie opneemt. "Ze spendeert enorm veel tijd in Chicago om bij Taylor te kunnen zijn. Elke minuut die ze vrij heeft is ze bij hem in hun huis", aldus Martin. (LVR)