Tijdens haar optreden in Dublins Aviva Stadium vorige zomer verloor Lady Gaga één van haar zwart-gouden acrylnagels op het podium. Een medewerker van Aviva zag tijdens het opruimende nagel liggen en dacht eerst dat het een plectrum was, al realiseerde hij zich snel dat hij een goudmijn in zijn handen had.

Hij ontdeed zich van het kleinood (en zijn geldzorgen) via het veilinghuis ArtFact, die de nagel aanbood vergezeld van een foto van Lady Gaga waarop duidelijk te zien is dat haar pink een acrylnagel miste. Een fan had maar liefst 12000 dollar of zo'n 9231 euro over voor de nagel, al kreeg de gelukkige biedster er meteen ook een foto van La Gaga en een T-shirt van de Born This Way tournee van de blonde popsensatie.

Wie grote ogen trekt bij het lezen van bovenstaand bericht moet echter weten dat een fortuin neertellen voor iets wat een celebrity heeft aangeraakt niet zo buitengewoon is. Tienermeisjes boden ooit bijna 75 000 euro voor een half opgegeten stuk toast van boybandlid Niall Horan, terwijl kauwgom van Britney Spears dan weer voor 366 euro onder de hamer ging. Ondergoed van Michael Jackson maakte een fan 733 338 euro armer, een haarlok van Justin Bieber kost je zo'n 30 000 euro en het papieren zakdoekje waar Scarlett Johanson haar neus in snoot was goed voor 3883 euro. (KS)

Tijdens haar optreden in Dublins Aviva Stadium vorige zomer verloor Lady Gaga één van haar zwart-gouden acrylnagels op het podium. Een medewerker van Aviva zag tijdens het opruimende nagel liggen en dacht eerst dat het een plectrum was, al realiseerde hij zich snel dat hij een goudmijn in zijn handen had. Hij ontdeed zich van het kleinood (en zijn geldzorgen) via het veilinghuis ArtFact, die de nagel aanbood vergezeld van een foto van Lady Gaga waarop duidelijk te zien is dat haar pink een acrylnagel miste. Een fan had maar liefst 12000 dollar of zo'n 9231 euro over voor de nagel, al kreeg de gelukkige biedster er meteen ook een foto van La Gaga en een T-shirt van de Born This Way tournee van de blonde popsensatie. Wie grote ogen trekt bij het lezen van bovenstaand bericht moet echter weten dat een fortuin neertellen voor iets wat een celebrity heeft aangeraakt niet zo buitengewoon is. Tienermeisjes boden ooit bijna 75 000 euro voor een half opgegeten stuk toast van boybandlid Niall Horan, terwijl kauwgom van Britney Spears dan weer voor 366 euro onder de hamer ging. Ondergoed van Michael Jackson maakte een fan 733 338 euro armer, een haarlok van Justin Bieber kost je zo'n 30 000 euro en het papieren zakdoekje waar Scarlett Johanson haar neus in snoot was goed voor 3883 euro. (KS)