Wat gebeurt er als je onbekenden, mensen die elkaar nooit eerder hebben gezien, innig met elkaar laat kussen?

Bij wijze van experiment vroeg Tatia Pilieva aan 20 mensen, die elkaar nog nooit hadden ontmoet, om met elkaar te kussen. Ze werden onderverdeeld in koppeltjes en werden dan gevraagd om voor de camera te zoenen.

De bezielster van het project Tatia Pilieva legde alles vast op film en dat levert een bijzonder leuk resultaat op. Eerst zijn de koppels een beetje terughoudend, maar eens het ijs gebroken is laten ze zich helemaal gaan en genieten ze duidelijk van het moment.

Je kan het experiment hier bekijken:

(LVR)

Wat gebeurt er als je onbekenden, mensen die elkaar nooit eerder hebben gezien, innig met elkaar laat kussen? Bij wijze van experiment vroeg Tatia Pilieva aan 20 mensen, die elkaar nog nooit hadden ontmoet, om met elkaar te kussen. Ze werden onderverdeeld in koppeltjes en werden dan gevraagd om voor de camera te zoenen. De bezielster van het project Tatia Pilieva legde alles vast op film en dat levert een bijzonder leuk resultaat op. Eerst zijn de koppels een beetje terughoudend, maar eens het ijs gebroken is laten ze zich helemaal gaan en genieten ze duidelijk van het moment. Je kan het experiment hier bekijken: (LVR)