Evy Gruyaert is voor het eerst mama geworden. Ze beviel van een kerngezonde zoon die de naam Alec meekreeg van de trotse ouders. Omroepster/presentatrice/juwelenontwerpster Evy Gruyaert is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar vriend Frederik De Proft zijn de trotse ouders geworden van zoontje Alec. Het nieuws duikt op op de sociale netwerksite Twitter, maar werd nog niet officieel bevestigd.

Zo krijgt Evy onder meer felicitaties van collega-omroepster Eva Daeleman die tweette: " Er is een nieuwe omroeper geboren: Alec. Hoera voor Evy Gruyaert. Proficiat!" (LVR)

Evy Gruyaert is voor het eerst mama geworden. Ze beviel van een kerngezonde zoon die de naam Alec meekreeg van de trotse ouders. Omroepster/presentatrice/juwelenontwerpster Evy Gruyaert is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar vriend Frederik De Proft zijn de trotse ouders geworden van zoontje Alec. Het nieuws duikt op op de sociale netwerksite Twitter, maar werd nog niet officieel bevestigd. Zo krijgt Evy onder meer felicitaties van collega-omroepster Eva Daeleman die tweette: " Er is een nieuwe omroeper geboren: Alec. Hoera voor Evy Gruyaert. Proficiat!" (LVR)