De Amerikaanse actrice Evan Rachel Wood en haar man Jamie Bell verwachten samen hun eerste kindje. Dat meldt de Nederlandse Elle.

De 25-jarige actrice trouwde vorig jaar in het geheim met Jamie, die toen net hun relatie nieuw leven hadden ingeblazen. De twee leerden mekaar kennen op de set van 'Wake Me Up When September Ends' van Green Day. Ze gingen een jaar later uit mekaar, maar besloten toch om hun relatie een nieuwe kans te geven, met een huwelijk én baby tot gevolg.

"Het koppel is dolenthousiast", vertelt de woordvoerder van het acteurskoppel aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Wanneer Wood is uitgerekend, is niet bekendgemaakt. (RDM)

De Amerikaanse actrice Evan Rachel Wood en haar man Jamie Bell verwachten samen hun eerste kindje. Dat meldt de Nederlandse Elle. De 25-jarige actrice trouwde vorig jaar in het geheim met Jamie, die toen net hun relatie nieuw leven hadden ingeblazen. De twee leerden mekaar kennen op de set van 'Wake Me Up When September Ends' van Green Day. Ze gingen een jaar later uit mekaar, maar besloten toch om hun relatie een nieuwe kans te geven, met een huwelijk én baby tot gevolg. "Het koppel is dolenthousiast", vertelt de woordvoerder van het acteurskoppel aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Wanneer Wood is uitgerekend, is niet bekendgemaakt. (RDM)