De 25-jarige Evan Rachel Wood is bevallen van haar eerste kindje, een zoontje. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan US Weekly. Het koppel is helemaal in de wolken.

Wood en Bell (27) leerden elkaar kennen op de set van 'Wake Me Up When September Ends' van Green Day. Na een korte relatie zetten ze er een punt achter en Rachel kreeg een relatie met Marilyn Manson. Toen de twee exen elkaar opnieuw tegenkwamen in 2010, was het meteen terug grote liefde. Ze trouwden in oktober 2012, en kondigden in januari van dit jaar aan dat ze hun eerste kindje verwachten.

Op regelmatige tijdstippen tijdens haar zwangerschap liet ze haar fans meevolgen via Twitter. De actrice vertelde ook aan US Weekly dat ze, sinds ze zwanger was, haar persoonlijke stijl helemaal heeft veranderd. Zo draagt ze nauwelijks of geen broeken meer en kiest ze steevast voor een makkelijke jurk. (LVR)

De 25-jarige Evan Rachel Wood is bevallen van haar eerste kindje, een zoontje. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan US Weekly. Het koppel is helemaal in de wolken. Wood en Bell (27) leerden elkaar kennen op de set van 'Wake Me Up When September Ends' van Green Day. Na een korte relatie zetten ze er een punt achter en Rachel kreeg een relatie met Marilyn Manson. Toen de twee exen elkaar opnieuw tegenkwamen in 2010, was het meteen terug grote liefde. Ze trouwden in oktober 2012, en kondigden in januari van dit jaar aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Op regelmatige tijdstippen tijdens haar zwangerschap liet ze haar fans meevolgen via Twitter. De actrice vertelde ook aan US Weekly dat ze, sinds ze zwanger was, haar persoonlijke stijl helemaal heeft veranderd. Zo draagt ze nauwelijks of geen broeken meer en kiest ze steevast voor een makkelijke jurk. (LVR)