Op de cover van de Spaanse Elle staat actrice Eva Longoria dezer dagen te blinken. En dat mag je letterlijk nemen, want Longoria draagt enkel goedgeplaatste sierstenen op de foto.

Geen naaktfoto dus voor de 38-jarige actrice, maar Swarovskikristallen op enkele goedgekozen lichaamsdelen. Heel sierlijk en helemaal niet vulgair, net wat Eva Longoria wilde. Naar eigen was ze bang om volledig uit de kleren te gaan, staat te lezen op X17 Online.

Ook in haar persoonlijke leven gaat het Longoria voor de wind. Nadat haar relatie met Ernesto Arguello op de klippen liep, wordt ze nu gelinkt aan Antonio Baston. Baston is de eigenaar van het Latijns-Amerikaanse tv-bedrijf Televisa, het grootste imperium in de regio. (AB)

Op de cover van de Spaanse Elle staat actrice Eva Longoria dezer dagen te blinken. En dat mag je letterlijk nemen, want Longoria draagt enkel goedgeplaatste sierstenen op de foto.Geen naaktfoto dus voor de 38-jarige actrice, maar Swarovskikristallen op enkele goedgekozen lichaamsdelen. Heel sierlijk en helemaal niet vulgair, net wat Eva Longoria wilde. Naar eigen was ze bang om volledig uit de kleren te gaan, staat te lezen op X17 Online.Ook in haar persoonlijke leven gaat het Longoria voor de wind. Nadat haar relatie met Ernesto Arguello op de klippen liep, wordt ze nu gelinkt aan Antonio Baston. Baston is de eigenaar van het Latijns-Amerikaanse tv-bedrijf Televisa, het grootste imperium in de regio. (AB)