Het Tsjechische model Eva Herzigova kruipt voor een reclamefilmpje in de huid van Marilyn Monroe. Het model, dat vorige week haar 40e verjaardag vierde, heeft in deze clip bijzonder weinig om het lijf en lijkt daar de minste moeite mee te hebben.

Eva Herzigova, die zwanger is van haar derde kindje, speelt haar troeven helemaal uit in een filmpje voor een schoenenmerk. In een jaren 50-setting, zien we Herzigova aan een zwembad met weinig om het lijf dan enkel een paar schoenen. Het model kruipt in de huid van de ravissante Marilyn Monroe en het filmpje representeert een scène uit de film 'Something's Got To Give' uit 1962.

Eva Herzigova staat al twintig jaar aan de top van de modellenwereld. In 1994 nam haar carrière een vlucht door de campagne voor Wonderbra. Dat de Tsjechische er niet om verlegen zit om uit de kleren te gaan, werd duidelijk in 2004 wanneer ze naakt poseerde voor Playboy. In 2008 stond ze poedelnaakt op de cover van het tijdschrift I-D, aan de zijde van modellen als Helena Christensen en Claudia Schiffer. Voor het reclamefilmpje van Brian Atwood, gaat ze opnieuw naakt. (LVR)

Het Tsjechische model Eva Herzigova kruipt voor een reclamefilmpje in de huid van Marilyn Monroe. Het model, dat vorige week haar 40e verjaardag vierde, heeft in deze clip bijzonder weinig om het lijf en lijkt daar de minste moeite mee te hebben. Eva Herzigova, die zwanger is van haar derde kindje, speelt haar troeven helemaal uit in een filmpje voor een schoenenmerk. In een jaren 50-setting, zien we Herzigova aan een zwembad met weinig om het lijf dan enkel een paar schoenen. Het model kruipt in de huid van de ravissante Marilyn Monroe en het filmpje representeert een scène uit de film 'Something's Got To Give' uit 1962. Eva Herzigova staat al twintig jaar aan de top van de modellenwereld. In 1994 nam haar carrière een vlucht door de campagne voor Wonderbra. Dat de Tsjechische er niet om verlegen zit om uit de kleren te gaan, werd duidelijk in 2004 wanneer ze naakt poseerde voor Playboy. In 2008 stond ze poedelnaakt op de cover van het tijdschrift I-D, aan de zijde van modellen als Helena Christensen en Claudia Schiffer. Voor het reclamefilmpje van Brian Atwood, gaat ze opnieuw naakt. (LVR)