Het Tsjechische topmodel Eva Herzigova (39) is in verwachting van haar derde kind, al zouden we dat niet hebben kunnen afleiden van haar recente verschijningen op de catwalk.

De 39-jarige Eva Herzigova behoort tot de wereldbekende groep van supermodellen uit de jaren 90, waar ook Naomi Campbell en Kate Moss deel van uitmaken. Ondertussen is het topmodel bijna veertig, maar ze blijft meedraaien aan de top van de modellenwereld. Eind november stond ze nog op de catwalk in haar thuisland Tsjechië, maar niemand kon vermoeden dat het model op dat moment al bijna 4,5 maanden zwanger was.

Eva Herzigova en haar partner Gregorio Marsiaj verwachten een klein broertje of zusje voor hun twee zonen George (5) en Philipe (21 maanden) in de lente. Dat heeft het agentschap Storm Model gezegd aan The Telegraph. (LVR)

Het Tsjechische topmodel Eva Herzigova (39) is in verwachting van haar derde kind, al zouden we dat niet hebben kunnen afleiden van haar recente verschijningen op de catwalk. De 39-jarige Eva Herzigova behoort tot de wereldbekende groep van supermodellen uit de jaren 90, waar ook Naomi Campbell en Kate Moss deel van uitmaken. Ondertussen is het topmodel bijna veertig, maar ze blijft meedraaien aan de top van de modellenwereld. Eind november stond ze nog op de catwalk in haar thuisland Tsjechië, maar niemand kon vermoeden dat het model op dat moment al bijna 4,5 maanden zwanger was. Eva Herzigova en haar partner Gregorio Marsiaj verwachten een klein broertje of zusje voor hun twee zonen George (5) en Philipe (21 maanden) in de lente. Dat heeft het agentschap Storm Model gezegd aan The Telegraph. (LVR)