Zanger Enrique Iglesias gaat na 12 jaar trouwen met de Russische tennisster Anna Kournikova. Dat schrijft de Britse krant The Sun. Het stel leerde elkaar kennen in 2002 op de set van zijn videoclip 'Escape'. Een vriend van het koppel vertelt dat Anna en Enrique volgende week gaan trouwen in Miami. "Anna wil al al jaren trouwen maar Enrique zag het nog niet zitten om zich te settelen", vertelt de insider tegen The Sun. "Deze week is het eindelijk zover, de bruiloftsgasten zijn sterren zijn zoals Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham."

Anna draagt al een tijdje een diamanten verlovingsring van 3,5 miljoen euro en eerder werd gefluisterd dat ze stiekem getrouwd waren in 2011, nadat Enrique Anna aan zijn fans voorstelde als zijn vrouw. Volgens de bron zouden ze nooit stiekem trouwen want ze willen hun bruiloft liever uitbundig vieren.

Enrique, die vandaag 38 jaar wordt, liet eerder al weten geen kinderen te willen voor zijn veertigste. Zijn bindingsangst heeft hij waarschijnlijk van zijn vader Julio geërfd, die beweert met 3000 vrouwen het bed gedeeld te hebben en acht kinderen heeft bij twee vrouwen. (AV)

Zanger Enrique Iglesias gaat na 12 jaar trouwen met de Russische tennisster Anna Kournikova. Dat schrijft de Britse krant The Sun. Het stel leerde elkaar kennen in 2002 op de set van zijn videoclip 'Escape'. Een vriend van het koppel vertelt dat Anna en Enrique volgende week gaan trouwen in Miami. "Anna wil al al jaren trouwen maar Enrique zag het nog niet zitten om zich te settelen", vertelt de insider tegen The Sun. "Deze week is het eindelijk zover, de bruiloftsgasten zijn sterren zijn zoals Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham." Anna draagt al een tijdje een diamanten verlovingsring van 3,5 miljoen euro en eerder werd gefluisterd dat ze stiekem getrouwd waren in 2011, nadat Enrique Anna aan zijn fans voorstelde als zijn vrouw. Volgens de bron zouden ze nooit stiekem trouwen want ze willen hun bruiloft liever uitbundig vieren. Enrique, die vandaag 38 jaar wordt, liet eerder al weten geen kinderen te willen voor zijn veertigste. Zijn bindingsangst heeft hij waarschijnlijk van zijn vader Julio geërfd, die beweert met 3000 vrouwen het bed gedeeld te hebben en acht kinderen heeft bij twee vrouwen. (AV)