De Britse actrice verscheen op dinsdagavond in een sexy look op de rode loper van de 'GQ Men of the Year'-awards in Londen. Het tuttige Harry Potter-personage Hermelien Griffel lijkt helemaal vergeten. Watson was niet de enige ster die voor een streepje bloot koos.

De 23-jarige Watson verscheen in een witte 'crop top' uit de Resort 2014-collectie van Balenciaga. Het leek een bandeau-topje met een soort van korte cape. Ze combineerde haar originele item met een stijlvolle zwarte broek met hoge taille en peeptoe sandalen. Emma Watson kon alvast rekenen op heel wat belangstelling, ze kreeg bovendien de award voor 'Best Woman' uitgereikt.

Watson was lang niet de enige die koos voor een uitdagende outfit voor de awarduitreiking van 'GQ Men of the Year'. Popster Jessie J hield het bij een eenvoudige zwarte bandeau, die wonderwel op zijn plaats bleef zitten. Zangeres Rita Ora koos op haar beurt voor een geelzwart gestreepte avondjurk waarbij haar taille zichtbaar was. Topmodel, en presentatrice van de avond, Jourdan Dunn droeg een glinsterende jurk met een duizelingwekkende décolleté. (AB)

De Britse actrice verscheen op dinsdagavond in een sexy look op de rode loper van de 'GQ Men of the Year'-awards in Londen. Het tuttige Harry Potter-personage Hermelien Griffel lijkt helemaal vergeten. Watson was niet de enige ster die voor een streepje bloot koos.De 23-jarige Watson verscheen in een witte 'crop top' uit de Resort 2014-collectie van Balenciaga. Het leek een bandeau-topje met een soort van korte cape. Ze combineerde haar originele item met een stijlvolle zwarte broek met hoge taille en peeptoe sandalen. Emma Watson kon alvast rekenen op heel wat belangstelling, ze kreeg bovendien de award voor 'Best Woman' uitgereikt.Watson was lang niet de enige die koos voor een uitdagende outfit voor de awarduitreiking van 'GQ Men of the Year'. Popster Jessie J hield het bij een eenvoudige zwarte bandeau, die wonderwel op zijn plaats bleef zitten. Zangeres Rita Ora koos op haar beurt voor een geelzwart gestreepte avondjurk waarbij haar taille zichtbaar was. Topmodel, en presentatrice van de avond, Jourdan Dunn droeg een glinsterende jurk met een duizelingwekkende décolleté. (AB)