Emma Stone werd via een online enquête door het Amerikaanse tijdschrift InStyle verkozen tot de meest stijlvolle Hollywood-ster. Dat meldt Grazia.nl.

Volgens InStyle werd de 24-jarige actrice verkozen vanwege haar 'unieke gevoel voor mode'. Stone blijft daarmee ruim voor haar collega's Diane Kruger en Kristen Stewart. Presentatrice Alexa Chung staat op de vierde plaats en Kate Bosworth en Victoria Beckham maken de top 6 compleet.

De meest verrassende naam in de top 10 is die van Suri Cruise. De 6-jarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes is terug te vinden op de 9e plaats, tussen model Kate Moss en Florence + the Machine-zangeres Florence Welch. (RDM)

Emma Stone werd via een online enquête door het Amerikaanse tijdschrift InStyle verkozen tot de meest stijlvolle Hollywood-ster. Dat meldt Grazia.nl.Volgens InStyle werd de 24-jarige actrice verkozen vanwege haar 'unieke gevoel voor mode'. Stone blijft daarmee ruim voor haar collega's Diane Kruger en Kristen Stewart. Presentatrice Alexa Chung staat op de vierde plaats en Kate Bosworth en Victoria Beckham maken de top 6 compleet. De meest verrassende naam in de top 10 is die van Suri Cruise. De 6-jarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes is terug te vinden op de 9e plaats, tussen model Kate Moss en Florence + the Machine-zangeres Florence Welch. (RDM)