Kate Middleton en Prins William hebben de eerste officiële foto vrijgegeven van hun pasgeboren zoontje George. Leuk weetje: de foto werd gemaakt door de vader van Kate Middleton. Dat schrijft Daily Mail.

De eerste officiële portretfoto van de toekomstige koning van Groot-Brittannië, Prins George, is vrijgegeven. Het is een ongedwongen, ontspannen portret van kleine George in de armen van zijn moeder. De foto werd genomen door de grootvader van de prins, Michael Middleton, op hun landgoed in Berkshire. Hiermee breekt het koppel met de traditie.

Op het portret zien we een ontspannen Kate, een trotse Prins William en een slapende Prins George. Het ziet er allemaal erg lieflijk, ongedwongen en ontspannen uit. Prins William en zijn vrouw zijn duidelijk losser met de 'koninklijke regels' en doen het op 'hun' manier. Op de foto zien we Prins George in hetzelfde witte dekentje gewikkeld als tijdens het fotomoment voor het ziekenhuis in Londen. Kate draagt een jurk van Seraphine, en lijkt al heel wat zwangerschapskilo's te hebben verloren. Ook de twee honden, Tilly en Lupo, van de familie Middleton staan mee op het portret.

Het ongedwongen karakter van de foto's wordt positief onthaald, al is men minder enthousiast over de technische uitwerking van de foto's. Zo zou het licht niet helemaal in orde zijn, Michael Middleton fotografeert namelijk tegen licht, en mist het fotografische diepgang volgens experts. Anderen vinden de foto's dan weer verfrissend. (LVR)

Kate Middleton en Prins William hebben de eerste officiële foto vrijgegeven van hun pasgeboren zoontje George. Leuk weetje: de foto werd gemaakt door de vader van Kate Middleton. Dat schrijft Daily Mail. De eerste officiële portretfoto van de toekomstige koning van Groot-Brittannië, Prins George, is vrijgegeven. Het is een ongedwongen, ontspannen portret van kleine George in de armen van zijn moeder. De foto werd genomen door de grootvader van de prins, Michael Middleton, op hun landgoed in Berkshire. Hiermee breekt het koppel met de traditie. Op het portret zien we een ontspannen Kate, een trotse Prins William en een slapende Prins George. Het ziet er allemaal erg lieflijk, ongedwongen en ontspannen uit. Prins William en zijn vrouw zijn duidelijk losser met de 'koninklijke regels' en doen het op 'hun' manier. Op de foto zien we Prins George in hetzelfde witte dekentje gewikkeld als tijdens het fotomoment voor het ziekenhuis in Londen. Kate draagt een jurk van Seraphine, en lijkt al heel wat zwangerschapskilo's te hebben verloren. Ook de twee honden, Tilly en Lupo, van de familie Middleton staan mee op het portret. Het ongedwongen karakter van de foto's wordt positief onthaald, al is men minder enthousiast over de technische uitwerking van de foto's. Zo zou het licht niet helemaal in orde zijn, Michael Middleton fotografeert namelijk tegen licht, en mist het fotografische diepgang volgens experts. Anderen vinden de foto's dan weer verfrissend. (LVR)