Midden augustus vertelden we al dat er een film over het leven van de flamboyante Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace in de maak is. Nu is er een eerste filmbeeld verspreid met de Amerikaanse actrice Gina Gershon als Donatella.

De gelijkenis tussen Gina en Donatella is treffend. Gina Gershon ruilde haar donkerbruine lokken voor het platinumblonde haar van Donatella. Ook haar (te) zongebruinde huid en een gespierde look mochten ontbreken niet.

De film, die zou in oktober in de VS gelanceerd wordt, is een verfilming van het boek 'The House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival' van journaliste Deborah Balls. De film zal ingaan op de drugsproblemen van de ontwerpster en hoe ze het modehuis overnam na de tragische dood van haar broer, Gianni.

Actrice Gina Gershon, die we vooral kennen uit de film 'Showgirls' van Paul Verhoeven, speelt de hoofdrol in de film. Regisseur van de prent is Sara Sugarman, die een tijdje geleden nog onder vuur lag voor het regisseren van de film 'Liz and Dick' over het leven van Elizabeth Taylor en Richard Burton met actrice Lindsay Lohan in de hoofdrol. (AB/LVR)

Midden augustus vertelden we al dat er een film over het leven van de flamboyante Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace in de maak is. Nu is er een eerste filmbeeld verspreid met de Amerikaanse actrice Gina Gershon als Donatella.De gelijkenis tussen Gina en Donatella is treffend. Gina Gershon ruilde haar donkerbruine lokken voor het platinumblonde haar van Donatella. Ook haar (te) zongebruinde huid en een gespierde look mochten ontbreken niet.De film, die zou in oktober in de VS gelanceerd wordt, is een verfilming van het boek 'The House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder and Survival' van journaliste Deborah Balls. De film zal ingaan op de drugsproblemen van de ontwerpster en hoe ze het modehuis overnam na de tragische dood van haar broer, Gianni.Actrice Gina Gershon, die we vooral kennen uit de film 'Showgirls' van Paul Verhoeven, speelt de hoofdrol in de film. Regisseur van de prent is Sara Sugarman, die een tijdje geleden nog onder vuur lag voor het regisseren van de film 'Liz and Dick' over het leven van Elizabeth Taylor en Richard Burton met actrice Lindsay Lohan in de hoofdrol. (AB/LVR)