Hertogin Kate en haar pasgeboren zoontje hebben het ziekenhuis in Londen verlaten. Het was de eerste blik die Groot-Brittannië, en de wereld, op de één dag oude zoon van Kate en William konden werpen.

Honderden kijklustigen juichten hen toe, onder hen ook het ziekenhuispersoneel dat speciale plaatsen aan de hekken had gekregen.

Aanvankelijk hield Kate de baby vast, maar dan legde ze hem in de armen van William. "Het is een grote jongen en redelijk zwaar", zei William. "We zoeken nog steeds naar een naam". Beiden benadrukten steeds opnieuw hoe bijzonder het voor hen is om ouder te zijn. Het prinsje was rustig en bewoog zijn handjes.

Kate, William en hun baby keren terug naar hun woning in het Kensington Paleis. (Belga/AVE)

Hertogin Kate en haar pasgeboren zoontje hebben het ziekenhuis in Londen verlaten. Het was de eerste blik die Groot-Brittannië, en de wereld, op de één dag oude zoon van Kate en William konden werpen. Honderden kijklustigen juichten hen toe, onder hen ook het ziekenhuispersoneel dat speciale plaatsen aan de hekken had gekregen.Aanvankelijk hield Kate de baby vast, maar dan legde ze hem in de armen van William. "Het is een grote jongen en redelijk zwaar", zei William. "We zoeken nog steeds naar een naam". Beiden benadrukten steeds opnieuw hoe bijzonder het voor hen is om ouder te zijn. Het prinsje was rustig en bewoog zijn handjes. Kate, William en hun baby keren terug naar hun woning in het Kensington Paleis. (Belga/AVE)