Op haar 40ste verjaardag kruipt Kate Moss in de huid van een Playboy-bunny, ter ere van de 60e verjaardag van het Amerikaanse tijdschrift.

In januari brengt Playboy een verjaardagsnummer uit, het magazine bestaat namelijk 60 jaar. Voor deze speciale gebeurtenis wou het tijdschrift iets uniek doen en ze vroegen aan het Britse topmodel Kate Moss of ze uit de kleren wou gaan voor een exclusieve fotoshoot voor het magazine. Bovendien wordt Kate Moss in januari veertig jaar, dus vieren ze een dubbele verjaardag.

Konijntje

Om de lezers toch al wat warm te maken voor wat ze te zien gaan krijgen in het januarinummer, heeft Playboy al een foto van de shoot vrijgegeven. We zien Kate Moss in een Bunny-pakje over de vloer kruipen. Ze draagt zwarte, satijnen oortjes, het iconische Playboy-korset en zwarte stiletto's. De foto's werden gemaakt door het beroemde fotografenduo Marcus Pigott and Mert Atlas. Zij namen eerder al foto's van onder meer Madonna, Jennifer Lopez en Lady Gaga. Zij hadden toen wel net iets meer kleren om het lijf.

Kate viert 40e verjaardag in januari 2014

Kate Moss stemde in, tenslotte mag haar lichaam absoluut nog gezien worden (!), om op haar 39e nog een fotoreportage voor Playboy te doen. De exclusieve foto's zullen te bewonderen zijn in het januarinummer van Playboy, wanneer Kate Moss op 16 januari ook haar 40e verjaardag viert. (LVR)

Op haar 40ste verjaardag kruipt Kate Moss in de huid van een Playboy-bunny, ter ere van de 60e verjaardag van het Amerikaanse tijdschrift. In januari brengt Playboy een verjaardagsnummer uit, het magazine bestaat namelijk 60 jaar. Voor deze speciale gebeurtenis wou het tijdschrift iets uniek doen en ze vroegen aan het Britse topmodel Kate Moss of ze uit de kleren wou gaan voor een exclusieve fotoshoot voor het magazine. Bovendien wordt Kate Moss in januari veertig jaar, dus vieren ze een dubbele verjaardag.Konijntje Om de lezers toch al wat warm te maken voor wat ze te zien gaan krijgen in het januarinummer, heeft Playboy al een foto van de shoot vrijgegeven. We zien Kate Moss in een Bunny-pakje over de vloer kruipen. Ze draagt zwarte, satijnen oortjes, het iconische Playboy-korset en zwarte stiletto's. De foto's werden gemaakt door het beroemde fotografenduo Marcus Pigott and Mert Atlas. Zij namen eerder al foto's van onder meer Madonna, Jennifer Lopez en Lady Gaga. Zij hadden toen wel net iets meer kleren om het lijf. Kate viert 40e verjaardag in januari 2014 Kate Moss stemde in, tenslotte mag haar lichaam absoluut nog gezien worden (!), om op haar 39e nog een fotoreportage voor Playboy te doen. De exclusieve foto's zullen te bewonderen zijn in het januarinummer van Playboy, wanneer Kate Moss op 16 januari ook haar 40e verjaardag viert. (LVR)