Op de voorstelling van de nieuwe film in 'The Hobbit' in verscheen actrice Evangeline Lilly, die we kennen uit de populaire serie 'Lost', op de rode loper met een drastische andere look. Na het einde van 'Lost' verdween ze een tijdje uit de spotlights, maar is nu helemaal terug (en hoe!). Lilly is nauwelijks nog te herkennen: niet enkel heeft ze de schaar in haar lokken gezet, maar ook de kleur is een mix van blond en bruin.

Fans van de populaire Amerikaanse serie 'Lost' voelden zich ongetwijfeld zelf een beetje verloren bij het zien van de nieuwe look van Evangeline Lilly op de première van 'The Hobbit: An Unexpected Journey" in Nieuw-Zeeland.

De Canadese actrice, die de rol van Kate Auston vertolkte in 'Lost', was uitgenodigd op de première van de nieuwe 'The Hobbit' film in Wellington in Nieuw-Zeeland. Het aanwezig publiek en de pers schrokken zich een hoedje toen ze de actrice zagen verschijnen.

De 33-jarige Evangeline koos om haar lange bruine lokken te laten knippen en ze koos ook voor een drastisch andere kleur. Haar haarkleur is een mix van donkerbruin, lichtbruin, en blond. Het ziet er op z'n minst gezegd speciaal uit. De keuze voor dit kapsel zou van Lily zelf komen en is niet gekoppeld aan een bepaalde uiterlijke aanpassing voor een filmrol. Zo'n kapsel uit vrije wil? Wij vinden het moeilijk te geloven... (LVR)

Op de voorstelling van de nieuwe film in 'The Hobbit' in verscheen actrice Evangeline Lilly, die we kennen uit de populaire serie 'Lost', op de rode loper met een drastische andere look. Na het einde van 'Lost' verdween ze een tijdje uit de spotlights, maar is nu helemaal terug (en hoe!). Lilly is nauwelijks nog te herkennen: niet enkel heeft ze de schaar in haar lokken gezet, maar ook de kleur is een mix van blond en bruin. Fans van de populaire Amerikaanse serie 'Lost' voelden zich ongetwijfeld zelf een beetje verloren bij het zien van de nieuwe look van Evangeline Lilly op de première van 'The Hobbit: An Unexpected Journey" in Nieuw-Zeeland. De Canadese actrice, die de rol van Kate Auston vertolkte in 'Lost', was uitgenodigd op de première van de nieuwe 'The Hobbit' film in Wellington in Nieuw-Zeeland. Het aanwezig publiek en de pers schrokken zich een hoedje toen ze de actrice zagen verschijnen. De 33-jarige Evangeline koos om haar lange bruine lokken te laten knippen en ze koos ook voor een drastisch andere kleur. Haar haarkleur is een mix van donkerbruin, lichtbruin, en blond. Het ziet er op z'n minst gezegd speciaal uit. De keuze voor dit kapsel zou van Lily zelf komen en is niet gekoppeld aan een bepaalde uiterlijke aanpassing voor een filmrol. Zo'n kapsel uit vrije wil? Wij vinden het moeilijk te geloven... (LVR)