De Amerikaanse actrice Drew Barrymore en haar man Will Kopelman hebben voor het eerst foto's vrijgegeven van haar dochter Olive. De fotoreportage verscheen in het Amerikaanse tijdschrift People.

Drie maanden geleden is de Amerikaanse actrice Drew Barrymore (37) bevallen van haar eerste dochter, die de naam Olive kreeg. De eerste beelden van de kleine spruit lieten wel een tijdje op zich wachten en de wereldprimeur is voor het Amerikaanse tijdschrift People. Daarin toont ze haar dochtertje voor het eerst aan het grote publiek en vertelt ze ronduit hoe 'stapelverliefd' ze is op haar kleine wonder.

Kersverse mama Drew is helemaal in de wolken met haar kind. "De eerste twee weken was ik erg zenuwachtig, ik kon zelfs niet eten of slapen", zegt Drew aan People. De 37-jarige Drew vertelde dat niemand haar had ingelicht over het gevoel van verantwoordelijkheid ze zou gaan voelen voor haar dochter. "Het is het aller-allermooiste wat er is, maar aan de andere kant is het ook erg beangstigend omdat je verantwoordelijk bent voor het kind", aldus Drew Barrymore. (LVR)

De Amerikaanse actrice Drew Barrymore en haar man Will Kopelman hebben voor het eerst foto's vrijgegeven van haar dochter Olive. De fotoreportage verscheen in het Amerikaanse tijdschrift People. Drie maanden geleden is de Amerikaanse actrice Drew Barrymore (37) bevallen van haar eerste dochter, die de naam Olive kreeg. De eerste beelden van de kleine spruit lieten wel een tijdje op zich wachten en de wereldprimeur is voor het Amerikaanse tijdschrift People. Daarin toont ze haar dochtertje voor het eerst aan het grote publiek en vertelt ze ronduit hoe 'stapelverliefd' ze is op haar kleine wonder. Kersverse mama Drew is helemaal in de wolken met haar kind. "De eerste twee weken was ik erg zenuwachtig, ik kon zelfs niet eten of slapen", zegt Drew aan People. De 37-jarige Drew vertelde dat niemand haar had ingelicht over het gevoel van verantwoordelijkheid ze zou gaan voelen voor haar dochter. "Het is het aller-allermooiste wat er is, maar aan de andere kant is het ook erg beangstigend omdat je verantwoordelijk bent voor het kind", aldus Drew Barrymore. (LVR)