De Amerikaanse actrice Drew Barrymore is voor het eerste moeder geworden. Zij en haar man Will Kopelman zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje, Olive. Dat meldt US Weekly.

In een verklaring laten de gelukkige ouders weten dat hun dochter Olive Barrymore Kopelman geboren werd op 26 september en dat de baby kerngezond is. Het koppel vraagt ook om hun privacy te respecteren in deze speciale en fragiele tijd.

Drew Barrymore trouwde in juni van dit jaar met William Kopelman. Dit is al het derde huwelijk voor de inmiddels 37-jarige Barrymore. De actrice heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag snel een gezin wou stichten met Will Kopelman. (LVR)

De Amerikaanse actrice Drew Barrymore is voor het eerste moeder geworden. Zij en haar man Will Kopelman zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje, Olive. Dat meldt US Weekly.In een verklaring laten de gelukkige ouders weten dat hun dochter Olive Barrymore Kopelman geboren werd op 26 september en dat de baby kerngezond is. Het koppel vraagt ook om hun privacy te respecteren in deze speciale en fragiele tijd. Drew Barrymore trouwde in juni van dit jaar met William Kopelman. Dit is al het derde huwelijk voor de inmiddels 37-jarige Barrymore. De actrice heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag snel een gezin wou stichten met Will Kopelman. (LVR)