Dat Madonna nog lang niet afgeschreven is, mag duidelijk zijn. De afgelopen twee seizoenen was ze het gezicht van Vuitton. Komende lente siert de eenvijftigjarige Queen of Pop de reclamefoto's van Dolce & Gabbana. Vanity Fair Lady onthulde zopas de eerste foto's, geschoten door Steven Klein, en Swide.com liet ze los op het web.

Madonna, die zelf Italiaanse roots heeft, werd voor de gelegenheid helemaal opgemaakt als sensuele Italienne in een neo-realistische film. Eigenlijk ziet ze er mensenlijker uit dan in de Vuitton-campagne van Steven Meisel. Ze doet zowaar de afwas of eet pasta. Maar Stefano Gabbana mag dan wel beweren dat ze op deze manier realistisch is afgebeeld, of het huishouden tot Madonna's dagelijkse taken behoort, valt toch te betwijfelen.

Géraldine Dormoy/ Ann Heylens.

Dat Madonna nog lang niet afgeschreven is, mag duidelijk zijn. De afgelopen twee seizoenen was ze het gezicht van Vuitton. Komende lente siert de eenvijftigjarige Queen of Pop de reclamefoto's van Dolce & Gabbana. Vanity Fair Lady onthulde zopas de eerste foto's, geschoten door Steven Klein, en Swide.com liet ze los op het web. Madonna, die zelf Italiaanse roots heeft, werd voor de gelegenheid helemaal opgemaakt als sensuele Italienne in een neo-realistische film. Eigenlijk ziet ze er mensenlijker uit dan in de Vuitton-campagne van Steven Meisel. Ze doet zowaar de afwas of eet pasta. Maar Stefano Gabbana mag dan wel beweren dat ze op deze manier realistisch is afgebeeld, of het huishouden tot Madonna's dagelijkse taken behoort, valt toch te betwijfelen. Géraldine Dormoy/ Ann Heylens.