Het Britse topmodel Kate Moss werkt aan een eigen documentaire. Met deze film breidt Kate Moss een vervolg aan haar net verschenen autobiografisch fotoboek.

Kate Moss staat vaak in de tijdschriften: of in de campagnes, of tussen de roddelrubriek. Maar in de 25 jaar dat het model inmiddels actief is, hebben we haar nauwelijks zelf horen spreken. Haar 'never complain, never explain'-houding heeft het mysterie rond de Britse schone enkel maar doen toenemen.

Kate wil een tip van de sluier oplichten rond haar persoon en heeft net een autobiografisch fotoboek 'The Kate Moss Book' op de markt gebracht. Voor dit boek heeft ze de favoriete beelden van zichzelf geselecteerd. Stapje per stapje vertelt Kate steeds meer over haar persoonlijk leven: over haar pijnlijke break-up met Hollywoodacteur Johnny Depp, over haar angst om naakt te poseren en hoe het poseren voor de campagne van Calvin Klein uit 1992 met Mark Wahlberg haar uiteindelijk een zenuwinzinking bezorgde.

Het boek is nog maar het begin van 'de revelaties van Kate Moss'. Blijkbaar is het topmodel er nu wél klaar voor om elementen uit haar privéleven te delen met de wereld. Zo heeft The Telegraph bekendgemaakt dat Kate Moss ook werkt aan een documentaire over zichzelf. De 38-jarige Moss laat zich achtervolgen door camera's tijdens de internationale promotietournee van haar nieuwe boek. De releasedatum is nog niet bekend. (LVR)

Het Britse topmodel Kate Moss werkt aan een eigen documentaire. Met deze film breidt Kate Moss een vervolg aan haar net verschenen autobiografisch fotoboek. Kate Moss staat vaak in de tijdschriften: of in de campagnes, of tussen de roddelrubriek. Maar in de 25 jaar dat het model inmiddels actief is, hebben we haar nauwelijks zelf horen spreken. Haar 'never complain, never explain'-houding heeft het mysterie rond de Britse schone enkel maar doen toenemen. Kate wil een tip van de sluier oplichten rond haar persoon en heeft net een autobiografisch fotoboek 'The Kate Moss Book' op de markt gebracht. Voor dit boek heeft ze de favoriete beelden van zichzelf geselecteerd. Stapje per stapje vertelt Kate steeds meer over haar persoonlijk leven: over haar pijnlijke break-up met Hollywoodacteur Johnny Depp, over haar angst om naakt te poseren en hoe het poseren voor de campagne van Calvin Klein uit 1992 met Mark Wahlberg haar uiteindelijk een zenuwinzinking bezorgde. Het boek is nog maar het begin van 'de revelaties van Kate Moss'. Blijkbaar is het topmodel er nu wél klaar voor om elementen uit haar privéleven te delen met de wereld. Zo heeft The Telegraph bekendgemaakt dat Kate Moss ook werkt aan een documentaire over zichzelf. De 38-jarige Moss laat zich achtervolgen door camera's tijdens de internationale promotietournee van haar nieuwe boek. De releasedatum is nog niet bekend. (LVR)