Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat de dochter van Kate Middleton en prins William een prinses zal zijn, maar dat was het niet. Er was namelijk een oude regel van tel die voorschreef dat enkel de eerstgeboren zoon van het paar de titel van Zijne Koninklijke Hoogheid zou krijgen.

Indien het een meisje zou zijn, zou die als Lady door het leven gaan. Daar is nu verandering in gekomen omdat de Queen heeft beslist om deze wet aan te passen waardoor het meisje als Hare Koninklijke Hoogheid zal worden aangesproken. (RDM)

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat de dochter van Kate Middleton en prins William een prinses zal zijn, maar dat was het niet. Er was namelijk een oude regel van tel die voorschreef dat enkel de eerstgeboren zoon van het paar de titel van Zijne Koninklijke Hoogheid zou krijgen. Indien het een meisje zou zijn, zou die als Lady door het leven gaan. Daar is nu verandering in gekomen omdat de Queen heeft beslist om deze wet aan te passen waardoor het meisje als Hare Koninklijke Hoogheid zal worden aangesproken. (RDM)