De 22-jarige Zuid-Amerikaanse haalde het tijdens de verkiezing van kandidaten uit meer dan 90 landen. De tweede plaats werd ingepalmd door Nia Sanchez uit de Verinigde Staten en Diana Harkusha uit Oekraïne.

Voor België streed de 22-jarige Brusselse studente Anissa Blondin mee, maar zij slaagde er niet in om door te dringen tot de eindrondes. Paulina Vega zit al in het wereldje sinds ze acht jaar oud is, toen ze startte met modelopdrachten. Ze studeerde aan een Duitse school in Colombia en spreekt naast Duits ook vloeiend Engels en een beetje Frans. (AB/BELGA)

De 22-jarige Zuid-Amerikaanse haalde het tijdens de verkiezing van kandidaten uit meer dan 90 landen. De tweede plaats werd ingepalmd door Nia Sanchez uit de Verinigde Staten en Diana Harkusha uit Oekraïne.Voor België streed de 22-jarige Brusselse studente Anissa Blondin mee, maar zij slaagde er niet in om door te dringen tot de eindrondes. Paulina Vega zit al in het wereldje sinds ze acht jaar oud is, toen ze startte met modelopdrachten. Ze studeerde aan een Duitse school in Colombia en spreekt naast Duits ook vloeiend Engels en een beetje Frans. (AB/BELGA)