De Amerikaanse first lady Michelle Obama wordt doorgaans geroemd om haar stijlvolle looks, maar ze heeft niet altijd een vlekkeloos parcours afgelegd. Dat zei Obama zelf in een Amerikaanse tv-talkshow.

Haar allergrootste flater vindt ze de short die ze in augustus 2009 droeg op een familie-uitstapje naar de Grand Canyon, staat te lezen in The Telegraph. 'Het was de eerste keer dat we op vakantie gingen met het hele gezin. Ik droeg een short toen ik uitstapte uit de Air Force One. En iedereen was zo verbaasd over mijn outfit. En ik dacht, we zijn toch op vakantie?', aldus Michelle Obama.

Sindsdien hebben we de first lady niet meer kunnen betrappen op het dragen van een short. Nu kiest ze op warme, zomerse dagen voor mouwloze jurkjes. 'Maar ik voel me altijd goed in wat ik draag', vulde Obama nog aan. En dat zullen we niet tegenspreken, zeker niet wanneer je door Anna Wintour al twee keer gevraagd bent om op de cover van de Amerikaanse Vogue te staan. De short-misstap is haar helemaal vergeven. (AB)

De Amerikaanse first lady Michelle Obama wordt doorgaans geroemd om haar stijlvolle looks, maar ze heeft niet altijd een vlekkeloos parcours afgelegd. Dat zei Obama zelf in een Amerikaanse tv-talkshow.Haar allergrootste flater vindt ze de short die ze in augustus 2009 droeg op een familie-uitstapje naar de Grand Canyon, staat te lezen in The Telegraph. 'Het was de eerste keer dat we op vakantie gingen met het hele gezin. Ik droeg een short toen ik uitstapte uit de Air Force One. En iedereen was zo verbaasd over mijn outfit. En ik dacht, we zijn toch op vakantie?', aldus Michelle Obama.Sindsdien hebben we de first lady niet meer kunnen betrappen op het dragen van een short. Nu kiest ze op warme, zomerse dagen voor mouwloze jurkjes. 'Maar ik voel me altijd goed in wat ik draag', vulde Obama nog aan. En dat zullen we niet tegenspreken, zeker niet wanneer je door Anna Wintour al twee keer gevraagd bent om op de cover van de Amerikaanse Vogue te staan. De short-misstap is haar helemaal vergeven. (AB)